banner1024
Arif Gülen Basın Toplantısı Düzenledi

18 Mayıs 2019 Cumartesi 10:38

Gülen, düzenlediği basın toplantısında, yaptıkları harcamaları, gelirleri ve giderleri faturalarla paylaştı.

Projelerini anlatan Gülen, "Derdimiz Türk futboluna Darıca'dan futbolcu kazandırmak." ifadesini kullandı.

Geçmişte yapılan hatalara değinmeyeceğini vurgulayan Gülen, şunları söyledi:

"Geçmiş geçmişte kaldı. Yapılan hataları şimdi burada tekrar etmek, birilerini suçlamak bu camiaya bir şey katmaz ancak bu kulübü zarara uğratmış, bu camianın üzerinden usulsüz, haksız kazançlar sağlamış her bir rakamı hukuk danışmalarımız ve mali müşavirlerimiz tek tek araştırıyor. Gerekirse bunlar resmiyete de taşınacaktır. Önümüzde bir lisans sorunumuz var. Şu an mevcut borcumuz 3 milyon 107 bin liradır. Uzlaşma yollarını arıyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ortak bir noktada buluşacağız. Her ne olursa olsun bu engeli kaldıracağız. Gerekirse şahsım olarak bunu ben yapacağım."

Gülen, profesyonel bir anlayış içerisinde kulübü idare edeceklerine işaret ederek, "Ne belediyelerden ne de kuruluşlardan tek kuruş istemiyoruz. Bölgemizdeki sanayi kuruluşlarından para dilenmeyeceğiz. Onlardan bu bölgeye yatırım yapmalarını, tesis ve bölge gençliğine hizmet etmelerini bekleyeceğiz. Şeffaflık önceliğimiz olacak. Herkes Darıca Gençlerbirliği sitesine girip belgeli gelir gideri görecek. Herkes bizden hesap sorabilecek. Darıca Gençlerbirliği'ne gönül veriliş taraftarlarımızdan alacağımız güç en büyük gücümüz olacaktır." şeklinde konuştu. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
1934 eski sporcular 5 yıl önce

sen önce kendi degerlerıne sahip çık at yapıda bir sürü ouyucular gidecek bir gün olsun alt ilgilenmedın daha hocaları tanımıyorsun

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku