Aslolan şey arma aşkı

20 Temmuz 2015 Pazartesi 13:49

Yeni sezonda da adından söz ettirmek isteyen Süper Amatör Lig ekibimiz Gebze Tayfunspor’da teknik direktör Fatih Yıldız, Gebze Tayfunspor camiasının önemli ve kilit bir camia olduğunu ve aslolan şeyin arma aşkı olduğunu kaydetti.

YİNE İDDİALI

Son iki sezonda aldığı şampiyonluklarla adından söz ettiren Gebze Tayfunspor’da şimdi gözler süper amatör lige çevrilmiş durumda. Yine başarılı olmak ve adından söz ettirmek isteyen camia bazı sıkıntılı süreç yaşasa da yeni sezon öncesi her zaman olduğu gibi iddialı, yaklaşan sezon öncesi tüm camia tek yürek olurken teknik direktör Fatih Yıldız camia olarak hiçbir zaman pes etmediklerini kaydetti.

AİLE HAVASI VAR

Gebze Tayfunspor kulübünün  bir futbol kulübünden öte bir aile olduğunu kaydeden Fatih Yıldız, “Burada kulüpten öte bir aile havası var, bazı sorunlar her kulüp gibi bizler de yaşıyoruz ama çok kaliteli bir oyuncu kadrom var, karakter anlamında çok düzgün oyuncularımız. Süper Amatör’de de kendimize yakışanı yaparız bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Arma aşkıyla yaşadığınız sürece her zorluğu yenersiniz”.dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Aslolan şey Arma Aşkı
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku