Başarısının sırrı aile ortamı

23 Nisan 2015 Perşembe 17:22


Geçtiğimiz günlerde 30. Yılını kutlayan İsmail Altay’a ait Altay İhtisas Spor Kulübü’nde çalışmalar devam ediyor. Önceki gün gerçekleştirilen çalışmada sporcu velileri de idmanı sonuna kadar takip etti. Gerçekleştirilen çalışmada sporcuların çalışmalarına destek veren sporcu velileri plaketle ödüllendirilirken bugüne dek sayısız sporcu yetiştiren İsmail Altay geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

En iyi yatırım insana olandır

Kentimizin en eski spor kulübü olma özelliğini taşıyan Altay İhtisas Spor Kulübü çalışmalarına ara vermeden devam ederken bugüne kadar 13000 sporcu yetiştiren Altay İhtisas Spor Kulübü yeni sporcuları ülkemize kazandırma amacında. ‘En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır’ felsefesiyle yoluna devam eden Altay İhtisas Spor Kulübü’nde sporcusundan antrenörüne ve velisine kadar herkes çalışmalardan memnun.

Güvenç’e plaket

Gerçekleştirilen çalışmada sporcuların çalışmalarına destek veren sporcu velileri plaketle ödüllendirilirken öğrenci velileri de ortamdan bir hayli memnun. Gerçekleştirilen çalışmada gazetemizin spor müdürü Refik Sıla Güvenç de katkılarından dolayı plakete layık görülürken tüm veliler çalışmaların çok güzel geçtiğini ve çocuklarının spor yaparak çok daha mutlu bir yaşam sürdüğünü söylediler. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku