Beylikbağıspor'dan muhteşem açılış

22 Ağustos 2016 Pazartesi 10:22

Yeşil Beyazlı ekibimiz Beylikbağıspor, Beylikbağı Stadında gerçekleşen enfes açılışla sezonu açtı. Yeni Başkan Müslüm Osmanoğlu ve ekibi sezona damga vurmak isterken camia güzel bir açılışla unutulmaz bir akşam yaşamış oldu. 

GÖRKEMLİ ŞÖLEN

Beylikbağıspor’un sezon açılışı programı renkli görüntülere sahne olurken yeşil beyazlı ekibimiz sezonu görkemli bir şekilde açmış oldu. Yeşil beyazlı temsilcimiz görkemli sezon açılışıyla lige merhaba derken yeni Başkan Müslüm Osmanoğlu ve yöneticiler ayakta alkışlandı. Protokolün de ilgi gösterdiği sezon açılışında çocukların ve bayanların da fazla ilgi göstermedi gözlerden kaçmadı. Süper Amatör Lig temsilcimiz sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

YOĞUN KATILIM OLDU

KASKF Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, CHP İlçe Başkanı Recep Dursun, MHP İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başta olmak üzere pek çok önemli ismin katıldığı açılış şöleninde ülkemizde son dönem yaşanılan acılar nedeniyle herhangi bir eğlence programı düzenlenmezken hep bir ağızdan teröre lanet okundu. Yeşil beyazlılar sezona güzel bir açılışla başlamış oldu.

ÇOK İNANIYORUZ

Beylikbağıspor kulüp Başkanı Müslüm Osmanoğlu herkese teşekkür ederken “Bu güzel tablo bizleri başarıya ulaştıracak, buraya gelen herkese teşekkür ederim, aslında müzik ve eğlence programı da olacaktı ama onca şehit varken iptal ettik, camiamız bu sene çok güçlü çok inançlı, çok güzel bir sezon olacak buna inanıyoruz, camiamız her zaman en iyisine layık bu sene de elimizden geleni yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

YATIRIMLAR KARŞILIĞINI VERİYOR

KASKF Başkanı Murat Aydın, konuşmasında amatör sporların son dönemdeki çıkışının yadsınamaz bir gerçek olduğunu ifade ederken amatör takımlara her zaman destek sunmak gerektiğini kaydetti. Aydın, “Amatör spora yapılan yatırım meyvesini veriyor. Her geçen dün çok daha iyi işler çıkaran takımlarımız var bunlar da bizleri gururlandırıyor, dileğimiz her zaman çok daha güzel yerlere gelmek o nedenle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

TAKIMLARA SAHİP ÇIKALIM

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, amatör branşlara destek olmamız gerektiğini kaydederken tüm takımların bizlerin birer parçası olduğunu Gebze’ye ait tüm takımlara destek olmamız gerektiğini kaydetti. Dursun, “Gebzespor başta olmak üzere tüm ekiplerimiz kentimizin simgesi her birine destek olmak onları yalnız bırakmamak zorundayız, her birinin başarısı bizlerin de başarısı olacak, tüm takımlarımıza başarılar” dilerim” dedi.

SPORA YATIRIMLAR SÜRECEK

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, kente ve ülkeye yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu, sporda da ciddi aşama kaydettiklerini bu yatırımların ise devam edeceğini kaydetti. Soba, “Ülke olarak ve kentimize ciddi spor hizmetleri spor sahaları ve tesisleri gerçekleştirdik. Bundan böyle de hizmetlerimize devam edeceğiz, halkımız her şeye layık, yeni sezonun Beylikbağıspor camiasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

BİR ARADA OLMAMIZ LAZIM

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yeni sezonun her takıma hayırlı olmasını dilerken “Ülke olarak ciddi sınavlar verdiğimiz şu zamanda herkesi bir arada görmek güzel. Beylikbağıspor camiasına yeni dönemde başarılı bir sezon dilerim. İnşallah diledikleri skorları alırlar, güzel bir sezon olmasını dilerim, ülke olarak birlik ve kenetlenmeye çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde, dilerim ki bu güzel tablo hep böyle devam eder” dedi.

SPORA DESTEK OLDUK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasında Gebzespor başta olmak üzere tüm Gebze takımlarına destek olduğunu ve göreve başladığı günden bu yana sürekli destek verdiğini kaydetti. Beylikbağı stadının üst tarafını yapacaklarını kaydeden Köşker, “ Tüm takımlarımıza destek olduk oluyoruz, gençlerin spor yapmaları önemli bu anlamda bizler kadar spora destek veren hiç kimse yoktur bana göre” dedi. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku