Bu veda herkesi üzecek

07 Nisan 2015 Salı 09:53

 Gebzespor Başkanı İlker Çakır gazetemize yaptığı açıklamada haftaya Salı günü gerçekleştireceği toplantıyla basın mensuplarının karşısına geçeceğini ve görevi bırakacağını kaydetti. İlker Çakır, “Taraftar sevgisi var çok zor olacak ama görevimi bırakacağım.” yorumunu yaptı.
Başkan görevi bırakıyor  
Gebzespor’da ayrılık zamanı yaklaşıyor. Gebzespor Başkanı İlker Çakır gazetemize yaptığı açıklamada haftaya Salı günü gerçekleştireceği toplantıyla basın mensuplarının karşısına geçeceğini ve görevi bırakacağını söyledi. Bu sezon büyük bir hava yaratan ve adeta unutulmaya yüz tutmuş Gebzespor markasını yeniden tüm kente hatırlatan ve verdiği mücadeleyle herkesin takdirini kazanan Başkan Çakır görevini noktalıyor. 
Gözler toplantıya çevrildi 
Yeni Bosna karşılaşmasının ardından görevini bırakacağını kaydeden Başkan İlker Çakır, “Taraftarın bana inanılmaz bir sevgisi var ben de hepsini seviyorum, biraz zor olacak ama görevimi noktalıyorum.” derken sezon başından bu yana görevde olan Başkan Çakır’ın bu kararı tüm mor beyaz sevdalılarını üzecek. Kamuoyu ise merakla haftaya Salı günü gerçekleştirilecek olan Başkan Çakır’ıun toplantısını bekliyor.




banner982
Anahtar Kelimeler
Bu Veda Herkesi üzecek
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku