Çakır; 'Kulüp başkanı olmak isterim'

06 Mart 2015 Cuma 10:07

Gebzespor Kulübü Başkanvekili Serap Çakır, gazetemiz Spor Müdürü Refik Sıla Güvenç ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Futboldaki kötü görüntülerin artık önüne geçmemiz gerektiğini kaydeden Çakır, oluşturdukları engelliler spor dalının sevincinin şampiyonluktan önemli olduğunu söyleyerek “onların sevinci her şeye bedel” dedi.
ONLARIN SEVİNCİ HER ŞEYE BEDEL
Gebzespor Kulübü Başkanvekili Serap Çakır, gazetemiz Spor Müdürü Refik Sıla Güvenç ile bir araya geldi. Oluşturdukları Gebzespor Engelliler Şubesi adı altında oluşturdukları engelliler kulübü ile birlikte pek çok şehirde turnuvalara katılacaklarını kaydeden Çakır, “51 engelli kardeşimizle bir arada olmak onlarla birlikte sosyal sorumluluk projeleri içinde olmak çok önemli bir sürü şampiyonluktan daha değerli bir duygu” dedi.
FUTBOL SADECE ERKEK İŞİ DEĞİL
Gebzespor açısından sıralamaya bakıldığında istedikleri yerde olmadıklarını ve amaçlarına ulaşamadıklarını kaydeden Gebzespor Kulübü Başkanvekili Serap Çakır, “Hedefimiz şampiyon olmaktı, futbol böyle bir şey tabi istediğimizi alamadık.” derken günümüz dünyasında artık ‘futbol erkek işidir’ kavramını yıkmamız gerektiğini ve bu yapının dağılması gerektiğini vurguladı. Çakır, “Futboldan anlamak için erkek olmaya gerek yok” dedi.
HAYATIMDA BÖYLE ŞEY GÖRMEDİM
Altınova ve Yeni Bosna ile oynanan iç saha maçlarında çok sevindiğini söyleyen Gebzespor Kulübü Başkanvekili Serap Çakır, “Puan yitirdiğimiz maçlar üzücüydü. O nedenle özellikle yenilgilerimizde çok üzüldüm. Özellikle geçen haftaki Altınova Belediye maçında bir kulüp başkanının tutumu beni şok etti. Futbolda bunlar olmamalı. Ben hayatımda böyle bir şeye rastlamadım. Bilinçli olarak bize düşmanca davrandılar” şeklinde konuştu.
HİÇ KİMSE YARDIMCI OLMADI
Kulüpte ilk olarak göreve aldıkları günlerde Gebzespor’un bu kadar dibe vurmuş olduğunu bilmediklerini söyleyen Serap Çakır, “Biz bu denli zor bir maddi durumun olduğunu bilmiyorduk. Kulüp ol kadar sahipsiz kalmış ki. Gebze’nin değerlerini söyleyen insanlar kulübe el uzatmıyor. Hiçbir anlamda kimseden destek de görmedik. Otoparkımız bile elimizden alındı. Tek başımıza mücadele edip başarı kovaladık” ifadesini kullandı.
DERBİYİ FENERBAHÇE KAZANIR
Eskiden beri futbol maçlarını izlediğini ve futbolu sevdiğini kaydeden Çakır, “Futbolu seviyorum. İyi bir Fenerbahçe taraftarıyım, çocuklarımız da Fenerbahçeli.” derken Pazar günkü derbide kazanacak olan tarafın Fenerbahçe olduğunu ve maçın 2-1 biteceğini düşündüğünü söyledi. Çakır, “Kadıköy’de Fenerbahçe kazanacaktır. Futbolu takip eden biri olarak derbinin böyle biteceğini düşünüyorum, Pazar günü izleyeceğiz.” dedi.
BİR TÜRLÜ İDEAL KADRO OLUŞMADI
Gebzespor’un şampiyonluktan uzaklaşmasında pek çok etkenin olduğunu kaydeden Serap Çakır, “Ciddi hakem hataları yaşadık. Ama ben sadece hakem kararlarına bağlamıyorum. Bence bir takım teknik adamıyla anılır. Biz teknik adam konusunda biraz şanssızlıklar yaşadık. Bir türlü ideal 11 kurulmadı. O kadar çabamız da boşa gitti. Teknik adamlarımızın daha başarılı bir performans sergilemesi bizi mutlu sona ulaştırırdı.” şeklinde konuştu.
BU SEZON İYİ BİR DENEYİMDİ
Günün birinde kulüp başkanlığı yapabileceğini söyleyen Serap Çakır, “Bu sezon bizim için deneyim oldu. Başkan İlker Çakır’ın devam edip etmeyeceği konusunda bir şey diyemiyorum. Gelişmeler hangi yönde olur izleriz. Ben de bir gün başkanlık yapabilirim. Kadın eli spora değmeli, kadınların enerjisi ve bilgisi her şeye yetecektir. İlker Çakır görevi bırakırsa kentte futbol heyecanı kaybolur, süreç nasıl olur bekleyip görelim.” dedi. 


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku