banner1024
ÇESK Basketbol İzmir Büyükşehir'i Yendi

11 Nisan 2022 Pazartesi 14:40

 Ligin ilk hafta karşılaşmasında evinde Gölcük Belediyesini 20 farkla geçen Çayırova temsilcisinin bileği yine bükülmedi. İzmir BBSK ile karşılaşan ÇESK Basketbol rakibini deplasmanda devirerek 2 de 2 yaptı. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, ÇESK Başkanı Hasan Akan, Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürü Muhammed Nizamoğlu zorlu deplasmanda takımı yalnız bırakmadı.

Kora kor geçen maçta üstünlük sürekli el değiştirdi. Çayırova temsilcisi maça çok hızlı başlayarak bir ara farkı 6 ya çıkardı. Çekişmeli karşılaşmanın ilk devresini İzmir Büyükşehir 45-43 önde kapadı.

SÖZ VERDİLER, KAZANDILAR
Mavi yeşilliler karşılaşmanın 2.devresine soyunma odasında galibiyet sözü ile çıktılar. Geçtiğimiz sezon geriye düştüğü birçok maçta geri dönmeyi başaran Çayırova temsilcisi aynı sahneyi İzmir ekibi karşısında da tekrarladı.

 

GÜZEL OYUNA RAKİPTEN ALKIŞ

Son dakikaya kadar büyük heyecana sahne olan maçın son bölümünde oyun üstünlüğünü ele geçiren ÇESK Basketbol mücadeleyi 80-72 kazandı. Maç sonrası saha ortasında teknik heyetle büyük bir coşku yaşayan sporcular zaferi doyasıya kutladı. İzmirli taraftarlar güzel oyunundan dolayı maç sonunda Çayırova temsilcisini alkışlayarak onurlandırdı.

 

İKİDE İKİ YAPTI, 3. HAFTA BAY
ÇESK Basketbol takımı, Basketbol Erkekler Bölgesel Ligi’nde 3. haftayı bay geçecek. Çayırova temsilcisi 20 Nisan Çarşamba saat 20.30’da Çayırova Kapalı Spor Salonunda Haznedar takımı ile karşılaşacak.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku