Çok güçleneceğiz

15 Temmuz 2016 Cuma 16:54

OĞUZ’UN REFERANSLARI ÇOK İYİ

Yeni transfer Oğuz Kamil İnağ’ın Gebzespor’a güç katacağına inandığını belirten Cengiz Demir, Oğuz ile ilgili çok iyi referanslar aldıklarını ve tecrübesiyle takıma fayda sağlayacağını söyledi. Sol bek için Kerem Kaya ve Hüseyin Civelik gibi isimlerle de görüştüklerini belirten Cengiz Hoca, transfer listelerinde bulunan Oğuz Kamil İnağ’ı transfer etmelerinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

STATÜ DEĞİŞMELİ

BAL statüsünün azizliğinden dert yanan Cengiz Hoca, ligi daha cazibeli ve kaliteli hale getirmek için statünün değişmesi gerektiğinin altını çizdi. Ligi ikinci sırada tamamlayacak olan takımlara Play-Off hakkının tanınması gerektiğini belirten deneyimli teknik direktör, ‘’Her takım sezon başında önemli paralar harcayarak yatırım yapıyor. Ama bunun karşılığında ligi sadece birinci olarak tamamlayan takım hakkını alıyor. Böyle bir durum olunca da haliyle hem kulüpler hem de futbolcular hedeften uzaklaşarak adeta ligi erken bitiriyor’’dedi.

GEBZE’DE GÜÇLENECEĞİZ

Sezonu  23 Temmuz’da açacaklarını ve 15 gün Gebze’de ilk etap çalışmalarını yapacaklarını hatırlatan Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Gebze’de yapacakları çalışmalarda önceliklerinin kuvvet ve dayanıklılığa yönelik antrenmanlar olacağını söyledi. Fitness ve kros çalışmaları ile ilgili de antrenman programları hazırladıklarını söyleyen Demir, Gebze’deki hava şartlarına göre bu çalışmaların gününü belirleyeceklerini söyledi.

KIZILCAHAMAM’DA DOZAJI ARTTIRACAĞIZ

Gebze’de yapılacak olan kondisyon antrenmanlarının dozajını ikinci etap kamp yeri olan Kızılcahamam’da arttıracaklarını vurgulayan Demir, ‘’Gebze’de yapacağımız çalışmalarla Kızılcahamam’da hazırlık maçları oynayacak duruma geleceğiz. Maçlarla birlikte her geçen gün dozajı arttırarak yeni sezona hazır bir şekilde gireceğiz’’dedi. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Çok Güçleneceğiz
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Çayırova Belediyesi Bornova deplasmanında
Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda...

Haberi Oku