Darıca cirit şölenine hazır

29 Mayıs 2015 Cuma 16:45

***Darıca Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında, Ata sporumuz olan Cirit sporunu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacı ile hafta sonu Cirit Şöleni düzenliyor. Yarın  saat 15:30’da yapılacak olan Cirit Şöleni  Piri Reis Mahallesi Cirit alanında yapılacak.

Karabacak davet etti

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,”Ata sporumuz olan Ciriti yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için düzenleyeceğimiz bu etkinlikle birlikte yaz aylarında yapacağımız şölenlerinde startını vermiş olacağız. Düzenleyeceğimiz  Cirit Şöleni’nde izleyicilere değişik ikramlar yaparak yaz aylarına merhaba diyeceğiz. Tüm bölge halkımızı hafta sonu düzenleyeceğimiz etkinlikte aramızda görmek istiyoruz.” diyerek herkesi şölene davet etti.

Önemli bir şölen olacak

Yarın saat 15:30’da yapılacak olan Cirit Şöleni  Piri Reis Mahallesi Cirit alanında yapılacak.Ata sporumuz olan Cirit sporunu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacı ile Darıca Belediyesi tarafından düzenlenecek Cirit Şöleni’nde izleyicilere değişik ikramlar yapılacak. Darıca’nın tanınırlığı ve imajı açısından önemi büyük olan Cirit Şölenine vatandaşların da büyük ilgi göstermesi beklenirken kültürel bakımdan da önemli bir misyon üstlenilecek. (Mustafa Ulaş GEÇAL)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku