banner1024
Darıca GB seri peşinde

06 Ekim 2015 Salı 14:42

 Manavgat karşısında kazanarak kendine gelen 3. Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği bugün Tavşanlı Linyit deplasmanına konuk oluyor. Tavşanlı Ada Stadında oynanacak olan karşılaşmadan da iyi bir skorla dönmek isteyen temsilcimiz oldukça moralli. 
KARŞILAŞMA 15.30’DA 
Manavgat karşısında kazanarak kendine gelen 3. Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği bugün Tavşanlı Linyit deplasmanına konuk oluyor. Tavşanlı Ada Stadında oynanacak olan karşılaşmadan da iyi bir skorla dönmek isteyen temsilcimiz oldukça moralli. Kütahya deplasmanında galibiyet serisi yakalamak isteyen Darıca G.B, 3 puanı alarak hafta sonunda oynanacak zorlu Dardanelspor maçı öncesinde moral depolamak istiyor.
7 PUANIMIZ YER ALIYOR 
Ligde seri yakalamak için sahaya çıkacak olan sarı yeşilli ekibimiz zorlu deplasman öncesi bir hayli umutlu. Maç saatini bekleyen temsilcimizde Manavgat maçında tribüne gönderilen teknik direktör Yavuz İncedal kenarda yer alamayacak. Ligde 7 puanla 13. Sırada yer alan Darıca Gençlerbirliği galibiyet sayısını arttırıp moral depolamak isterken zorlu mücadeleden 3 puan alarak üst sıralara tırmanmak amacında. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Darıca GB Seri Peşinde
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku