Darıca GB ve Beylikbağı yola devam etti

24 Mayıs 2015 Pazar 14:23

U-13 Play-Off’ta ikinci eleme heyecanı önceki gün oynanan 7 karşılaşma ile devam etti. Beylikbağıspor ile Darıca Gençlerbirliği kazanarak yoluna emin adımlarla devam etti.

 

Metin Oktay Stadı’nda oynanan maçta Çayırovaspor ile Beylikbağıspor takımları karşı karşıya geldi. Beylikbağıspor Hüseyin Denktaş ve Görkem Akıllı’nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılıp yoluna devam etti. Derince Stadı’nda oynanan maçta Güneşspor ile Hereke Yıldızspor takımlarının mücadelesi izlendi. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Kocaeli Güneşspor 2-0 öne geçti. Hereke Yıldızspor bir gol bulup skoru 2-1’e getirdi. Güneşspor penaltı kaçırmasına rağmen sahadan 2-1 galip ayrılıp yoluna devam etti.

 Darıca G.B kazandı

U-13 Play-Off 2. Eleme maçında Demirspor, Dilovası Belediyespor ile oynadığı maçtan 6-5’lik skorla galip ayrılıp yoluna devam etti. Günün diğer müsabakalarında Kocaeli Birlikspor, Mustafapaşaspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Mustafapaşa antrenörü Süleyman Nalbant maçın tek hakemle yönetilmesi nedeniyle ofsayttan goller yediği için isyan etti. Darıca GB’de Sultan Orhan engelini 5-1’le geçti. 1937 Sekaspor da Harbişspor ile oynadığı maçtan 2-1’lik skorla galip ayrılmayı başardı.(Selçuk Esmer GEÇAL)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku