Darıca geleceğin yıldızlarını seçti

24 Mayıs 2015 Pazar 14:15

**Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor (DASYİS) organizasyonunun seçmeleri ve ödül töreni Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

 Gençler adına çok önemli

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar’ın yanısıra Darıca İlçe Protokolü’nün izlediği seçmelerde 900 ün üzerinde genç sporcu 20m Sprint - Durarak Uzun Atlama - Yüksek Sıçrama- Top Fırlatma branşlarında geleceğin yıldız sporcuları olmak için ter döktüler. Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Kocaeli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, düzenlenen bu organizasyonun Kocaeli’de gençler adına düzenlenen en önemli organizasyonlardan birisi olduğuna vurgu yaptı.

Bu organizasyonun kaybedeni yok

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise öğrencileri tebrik ederek, kaybedeni olmayan bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Karabacak “Eğitim gören öğrencilerimiz arasından seçtiğimiz ve meyvelerini almaya başladığımız DASYİS Projesi, ülke sporu açısından büyük önem arz etmektedir. Yetenekleri keşfederek spor dünyasına kazandırmak için hayata geçirdiğimiz uzun soluklu bu projede ekibimizle birlikte ülke sporuna katkı sunmak için çalışıyoruz.” dedi. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku