Darıca hedefe kitlendi

31 Temmuz 2015 Cuma 16:17

 Darıca Gençlerbirliği dün basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen Basın toplantısı ile yeni sezon öncesi ve takımın son durumu ile ilgili bilgiler paylaşılırken camiadaki ortak kanı yeni sezonda hep birlikte güzel günlerin görüleceği yönünde. 
GÜZEL GÜNLER OLACAK 
Darıca Gençlerbirliği dün basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen Basın toplantısı ile yeni sezon öncesi ve takımın son durumu ile ilgili bilgiler paylaşılırken camiadaki ortak kanı yeni sezonda hep birlikte güzel günlerin görüleceği yönünde. Basın toplantısında söz alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Sözle değil icraatla başaracağız, camia olarak başarılı olacağız yeni bir sayfa açtık hayırlısı olsun.” dedi.
DARICA STORE GELİYOR 
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Abdullah Örs Kamp programı ve hazırlık maçları ile ilgili inşallah sizlerle birlikte takımı izleme fırsatımız olacak. Şunun da bilinmesini isterim ki: altyapıdan alınan 5 futbolcu dahil ettik kamp çalışmalarımız da o arkadaşlarımız da bizlerle beraber olacak. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Taraftarımızın mutlu olacağı bir sezon olacak. Çok yakında Darıca GB Store mağazamızı da açacağız” dedi.
HAZIR HALE GELECEĞİZ 
Teknik Direktör Yavuz İncedal ise camia olarak bir arada olduklarını bunun da önemli olduğunu söylerken hedeflerinin lig başlayıncaya kadar tam anlamıyla hazır olmak ve mücadeleye başlamak olduğunu söyledi. İncedal, “Güzel bir sezon olsun hayırlı olsun takımımız inşallah güzel bir sezon geçirecek. Hedefimiz grubumuzda kendimize yakışanı yapıp taraftarımızı mutlu etmek güzel şeyler yapacağız” dedi. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Darıca Hedefe Kitlendi
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Çayırova Belediyesi Bornova deplasmanında
Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda...

Haberi Oku