banner1024
Darıca salladı ama yıkamadı!

01 Aralık 2016 Perşembe 11:23



Soğuk havada oynanan karşılaşma nefesleri keserken ekibimiz Darıca Gençlerbirliği güçlü rakibi karşısında 2-1 yenilmesine rağmen muhteşem bir oyun ortaya koydu.

ALKIŞLAR DARICA’YA

Ziraat Türkiye Kupasında ön eleme maçlarında muhteşem bir performans gösteren ve gruplara kalmayı bilen Darıca Gençlerbirliği, güçlü rakibi karşısında başarılı bir oyun ortaya koydu. Rakibine oranla daha net fırsatlar bulan ekibimiz, soğuk havada oynanan karşılaşmada performansıyla izleyenleri ısıttı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Darıca Gençlerbirliği oynadığı güzel futbolla kupaya damga vurdu.

RAKİP BOLU OLACAK

Sahadan 2-1 yenik ayrılsa da mücadelesi ile alkış toplayan Darıca Gençlerbirliği, 61 ve Dk. 86 dakikada Kerim Frei’nin gollerine engel olamazken tek sayısı karşılaşmanın 63.dakikasında İhsan Uğur Göktaş’tan geldi. Gruptaki ilk karşılaşmasından yenilgiyle ayrılan ekibimiz kalan maçları öncesinde umut verirken taraftarından alkış almayı başardı. Ekibimiz Ziraat Türkiye Kupasındaki ikinci karşılaşmasında 14 Aralık’ta Kayseri’den 3 gol yiyerek mağlup olan Boluspor’a konuk olarak galibiyet arayacak.



Refik Sıla GÜVENÇ/ Oğuzhan KAHRAMAN 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku