banner1006
Darıca Tur İçin Sahaya Çıkacak

19 Aralık 2018 Çarşamba 14:13

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği, yarın Spor Toto Süper Lig temsilcisi Antalyaspor'u konuk edeceği Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Müjdat Yalman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk maçta Antalyaspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalarak avantajlı bir skor elde ettiklerini hatırlattı. Yarın takımın başında 3. maçına çıkacağını ifade eden Yalman, sakat ve cezalı futbolcuları bulunduğunu kaydetti. 

Yalman, sahaya sağlam ve güçlü bir takımla çıkmak istediklerini dile getirerek, "Turu geçmek istiyoruz. Oyuncularımızın başarısının devam etmesini arzu ediyoruz. Futbolcularımız istekli ve arzulu ama oynayamacak futbolcular var. Deplasmandaki 2-2'lik iyi sonuç, rövanşa da yansısın istiyoruz. Bugün hava oldukça yağmurlu. Yarın da böyle bir havada ve sahada mücadele edeceğiz. Sahada yarın en iyi 11 ile bulunmak istiyorum." diye konuştu. 

Takım kaptanı Uğur Daşdemir de ilk maçı deplasmanda oynamalarına rağmen 2-2 gibi avantajlı bir skorla döndüklerini anlatarak, takımda maddi sıkıntılar bulunduğunu vurguladı. Antalyaspor karşısında yarın iyi bir mücadele ortaya koymak istediklerini dile getiren Uğur, "Forma için elimizden geleni yapacağız. Allah izin verirse alnımızın akıyla maçı atlatırız. Skor ne olur, onu Allah bilir. Sezon başından beri formamız için mücadele ettik. Maddi anlamda karşılığını pek alamadık ama görevimizi layığıyla yapmak istiyoruz." şeklinde konuştu. 

Sarı yeşilliler, 2-2 biten ilk maçın avantajını kullanmak ve son 16’ya kalan takım olmak amacında.
Yarın saat 13.45’te
 A Spor ekranından naklen yayınlanacak olan zorlu karşılaşmada ekibimiz turu geçmesi halinde kupada şansına devam edecek.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Maşukiye'nin gençlerine yeni salon
Kartepe'ye yeni kazandırılan Maşukiye Spor Salonu, gençlerin hem spor yapmalarına hem de sosyalleşmelerine...

Haberi Oku