Darıca'da hedef çifte şampiyonluk

10 Kasım 2015 Salı 12:58

 Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü dört ayaktan oluşan yarışmalarda Fenerbahçe’nin ardından ikinci olurken, kalan yarışmaları önde tamamlayarak Türkiye şampiyonluğunu hedefliyor. Başkan Karabacak, “Çorum’da yapılacak finallere Türkiye şampiyonu olarak bölgemize şampiyonluk hediye etmek istiyoruz.” dedi.  
HEDEFLER ÇOK BÜYÜK 
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü dört ayaktan oluşan yarışmalarda Fenerbahçe’nin ardından ikinci olurken, kalan yarışmaları önde tamamlayarak Türkiye şampiyonluğunu hedefliyor. Dört kademeden oluşan yarışların ikinci ayağında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk ve meclis üyeleri genç sporculara destek verirken, Başkan Karabacak sonraki yarışlarda Fenerbahçe’yi geçerek Türkiye şampiyonluğu sevinci yaşamak istediklerini söyledi.
HEDEF ÜÇÜNCÜ KEZ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Başkan Karabacak, “ 28 Kasım 2015 te İstanbul’da son olarakta Aralık ayı içinde Çorum’da yapılacak finallere en iyi şekilde hazırlanarak öncelikle Türkiye şampiyonu olarak bölgemize şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Devamında ise 02 Şubat 2016 da Kastamonu’da 2014 ve 2015 yıllarının Genç Erkekler Avrupa Şampiyonu olarak yarışacağımız Avrupa Şampiyonası’nda ülkemize üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonluğu’nu kazandırmak istiyoruz.Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü olarak geleceğin sporcularını yetiştirerek Türk sporuna katkı sunmaya devam edeceğiz.Bu noktada kulüp başkanımız ve hocalarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku