Darıcalı gençler ödüllerini aldı

20 Mayıs 2015 Çarşamba 16:07

***Darıca Belediyesi,Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve 7 farklı branşta kızlar ve erkekler olmak üzere 1100 öğrencinin mücadele ettiği 19 Mayıs Gençlik Turnuvasında madalyalar düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

1100 öğrenci yer aldı

Darıca Belediyesi, Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve futbol, basketbol, voleybol, atletizm, masa tenisi, ayak tenisi ve badminton gibi 7 farklı branşta kızlar ve erkekler olmak üzere 1100 öğrencinin mücadele ettiği 19 Mayıs Gençlik Turnuvasında madalyalar düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Gerçekleştirilen ödül töreni büyük coşkuya neden oldu.

Başarılı bir turnuva oldu

Darıca Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen madalya törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, birim müdürleri, meclis üyeleri ve öğrenciler katıldılar. İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu bu yıl da ilçedeki okullarla 19 Mayıs turnuvasını başarıyla tamamladıklarını ifade etti.

Geleceğin sporcuları yetişiyor

Darıca Belediyesi olarak spora her türlü katkıyı sunma gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Karabacak, “Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü artık uluslararası arenada ülkemizi temsil ederek başarılara imza atıyor, DASYİS Projemiz ile geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Yaz ve Kış Spor Okulları ile yine gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Turnuvaya katılan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Organizasyonda büyük emekleri olan değerli hocalarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku