Dev turnuva sona erdi

28 Mayıs 2015 Perşembe 17:27

***Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) tarafından her sene düzenlenen bahar turnuvaları bu sene de büyük mücadeleye sahne oldu. Tenis, masa tenisi, sokak basketbolu ve futbol dallarında yaklaşık 250 öğrencinin, 1 ay süre ile mücadele ettiği turnuvalar geçtiğimiz gün sona erdi.

Turnuvaya büyük ilgi

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) tarafından her sene düzenlenen bahar turnuvaları bu sene de büyük mücadeleye sahne oldu. Tenis, masa tenisi, sokak basketbolu ve futbol dallarında yaklaşık 250 öğrencinin, 1 ay süre ile mücadele ettiği turnuvalar geçtiğimiz gün sona erdi. Tenis turnuvasının final maçında Korhan Sarıca'yı mağlup eden Burak Yargıcı altın madalya kazandı. Turnuvanın üçüncüsü ise Halil Yılmaz oldu.

Masa tenisinde İbrahim Taşkın

Masa Tenisinde İbrahim Taşkın ilk sırayı alırken, ikincilik madalyasını Yusuf Demir, üçüncülük madalyasını ise Ahmet Dönmez kazandı. Sokak Basketbolu turnuvasında Legend Yılmaz SK takımı şampiyonluğa ulaşırken, gümüş madalya AC-DC, bronz madalya ise Anadolu Bulls takımlarının oldu. Futbol turnuvasının final müsabakasında FC Elit takımını 7-2'lik skorla yenen Elmas Kübikler Son Dem takımı şampiyonluğu kazandı. Turnuvanın üçüncüsü ise Mollagladbach takımı oldu.

Gol kralı Ali Aydoğan

Turnuvada Gol krallığı ödülünü attığı 17 golle Elmas Kübikler Son Dem takımından Ali Aydoğan kazandı. Dereceye giren sporculara ve takımlara ödüllerini GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk  Görgün, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Babür Özçelik, Genel Sekreter Doç. Dr. Cevat Yaman, Özel Kalem Müdürü Doç. Dr. Abdurrahman Akyol ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Dr. Hüseyin Pehlivan takdim etti. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Anahtar Kelimeler
Dev Turnuva Sona Erdi
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Çayırova Belediyesi Bornova deplasmanında
Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda...

Haberi Oku