Dostluk randevusuna buyurun

02 Eylül 2015 Çarşamba 15:56

 BAL Ligi ekibimiz Gebzespor ile Süper Amatör Lig ekibimiz Beylikbağıspor bugün Beylikbağıspor’un sezon açılışı kapsamında yarın (Perşembe) saat 17.00’de Beylikbağı Stadında karşı karşıya gelecek. İki ekibimiz de sezon öncesi kendisini test etmek amacıyla güzel bir karşılaşmaya imza atmış olacak. 
MAÇ SAAT 17.00’DE 
BAL Ligi ekibimiz Gebzespor ile Süper Amatör Lig ekibimiz Beylikbağıspor bugün Beylikbağıspor’un sezon açılışı kapsamında saat 17.00’de Beylikbağı Stadında karşı karşıya gelecek. İki ekibimiz de sezon öncesi kendisini test etmek amacıyla güzel bir karşılaşmaya imza atmış olacak. İki ekibimiz için de dostluk görüntülerine sahne olacak olan karşılaşmayla birlikte süper amatör lig ekibimiz Beylikbağıspor lige start vermiş olacak. 
TARAFTARLAR İZLEYECEK 
Beylikbağı Stadında oynanacak olan karşılaşmaya futbol severlerin de ilgi göstermeleri beklenirken iki temsilcimiz de güzel bir 90 dakikaya imza atmış olacak. İki ekibimiz de yarın (Perşembe) oynanacak olan mücadelede güzel görüntülere imza atmış olacaklar. Beylikbağıspor’un sezona merhaba diyeceği karşılaşmada iki takım taraftarları da tribünlerdeki yerini almış olacak. Beylikbağı stadında oynanacak olan karşılaşma 17.00’de start alıyor. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku