En büyük transfer Maksut hoca!

24 Temmuz 2015 Cuma 16:02

 Gebzespor’da yeni sezon hazırlıkları sürerken idmanlara Maksut Ünlü faktörü damga vuruyor. Oyuncuları ile yakından ilgilenen deneyimli teknik adam oyuncularını yeni sezona motive ederken her oyuncusu ile yakından ilgileniyor. 
YAKINDAN İLGİLENİYOR 
Gebzespor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. BAL liginde bu sezon şampiyonluk kovalayacak olan ekibimizde çalışmalar sürerken idmanlara teknik direktör Maksut Ünlü damgasını vuruyor. Oyuncularını idmanlarda sık sık uyaran ve mental anlamda da oyuncularla yakından ilgilenen deneyimli teknik adam yeni sezon öncesi oyuncularını her açıdan zorlu lig maratonuna hazırlayarak onları motive ediyor. 
PES ETMEK YOK 
Oyuncuları ile sık sık bir araya gelen ve onlardan oyunun her anından mücadele etmelerini isteyen Maksut Ünlü, özellikle günler ilerledikçe deneyimini daha fazla konuşturuyor. Çok mücadele eden ve asla pes etmeyen bir takım oluşturmayı amaçlayan Maksut Ünlü özellikle hazırlık maçlarında kendilerini daha fazla test edeceklerini söylüyor. Mor beyazlı camiada her geçen gün Maksut Ünlü etkisi daha fazla görünmekte. 




banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Çayırova Belediyesi Bornova deplasmanında
Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda...

Haberi Oku