Film yeni yılda devam edecek

30 Aralık 2015 Çarşamba 09:39

 Gebzespor’un özellikle 2015 yılının son dönemlerindeki çıkışı ortada. Her geçen gün taraftarından yönetimine, oyuncusundan teknik ekibine kadar yürek yüreğe vermiş bir camia anlayışı var. Şampiyonluk umutları taşıyan ekibimiz yeni yıldan ümitli.

BEKLENTİLER FAZLA

2015 yılını iyi bir performans sergileyerek kapatan Gebzespor’da A’dan Z’ye herkes gelecek yıldan da büyük beklentiler içerisinde. Gebzespor’un özellikle 2015 yılının son dönemlerindeki çıkışı ortada. Her geçen gün taraftarından yönetimine, oyuncusundan teknik ekibine kadar yürek yüreğe vermiş bir camia anlayışı var. Şampiyonluk umutları taşıyan ekibimiz yeni yıldan ümitli. Gebzespor yeni yıldan kocaman hedefler bekliyor.

CAMİA KENETLENDİ

Tam bir aile havasının hakim olduğu camiada yeni yıldaki en büyük hedef borçsuz bir Gebzespor teması olurken elbette şampiyonluk yarışı da son ana kadar kovalanacak. İlker Çakır dönemiyle birlikte yeni bir döneme giren ve maddi manevi büyük işler çıkaran camia kenetlenmiş durumda. Bu durum pek tabi en çok vefalı Gebzespor taraftarını mutlu ediyor en büyük özlem ise mor beyazlı ekibin şampiyonluğu. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Gebzespor
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku