banner1006
Galibiyet yok umut var 1-1

31 Temmuz 2015 Cuma 14:25

 Gebzespor taraftarlarının da ilgi gösterdiği mücadelede mor beyazlı ilk hazırlık karşılaşmasında henüz hazır olmadığını gösterirken zaman zaman temposu ile alkış aldı. Gebzespor ilk hazırlık mücadelesinden sahadan beraberlikle ayrıldı. 
KARŞILAŞMAYA İLGİ VARDI 
Gebzespor sezonun ilk hazırlık maçında evinde ağırladığı Fenerbahçe’nin U19 takımı ile 1-1 berabere kaldı. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maçı Yavuz Aydemir yönetti. Aydemir’in yardımcılıklarını Eyyüp Çetinkaya ve Rıfat Demir yaptı. Gebzespor Teknik Direktörü Maksut Ünlü iki devrede tüm oyuncularına yer verirken ilk yarısı golsüz sona eren müsabakada Fenerbahçe’nin golünü 88’nci dakikada Recep Coşkun, Gebzespor’un golünü 90’ncı dakikada Yunus Emre kaydetti. Karşılaşmayı kısa bir süre Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan da izledi. 
SON ANDA KURTARDI 
Gebzespor taraftarlarının da ilgi gösterdiği mücadelede mor beyazlı ilk hazırlık karşılaşmasında henüz hazır olmadığını gösterirken zaman zaman temposu ile alkış aldı. Oynanan karşılaşmada dostluk görüntüleri sergilenirken mücadelede iki takım da sıcak havaya karşın güzel futbol oynama niyetiyle hareket etti. Gebzespor oynanan karşılaşmada henüz hazır olmasa da gelecek adına umut verirken sarı lacivertli ekip karşısında beraberliği son anda kurtardı. Gebzespor’da hazırlıklar pazartesi gününden itibaren devam edecek.



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Çayırova Belediyesi Bornova deplasmanında
Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda...

Haberi Oku