Gebze Anibal'den bir başarı daha

22 Kasım 2018 Perşembe 09:54

Gebze Anibal Anadolu Lisesi Kız Kros takımı Liselerarası kros şampiyonasında bütün rakiplerini geride bırakarak İl Şampiyonu oldu. Daha öncede çeşitli branşlarda ilimizi temsil eden lisemiz bu yılda bölge müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Nisanur Turunç, Elif Cinkavuk, Hafsanur ŞİRİN, Yasemin Karadağ ve Nevra Zor’dan oluşan kros takımı Beden Eğitimi Gökhan Duman’ın antrenörlüğünde zoru başararak il şampiyonu oldular. Anibal Anadolu Lisesi kız kros takımı yeri ve tarihi daha sonra belirlenecek Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Aynı müsabakalarda yarışan Erkek Kros takımı ise il dördüncüsü oldu.

Okul Müdürü Turan Atilla yaptığı açıklamada öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Gökhan Duman’ı tebrik ederek, kısıtlı imkânlarla her sene biz bu başarıyı elde ediyoruz. Öğretmenimizi ve gayretli çalışmalarından dolayı öğrencilerimize minnettarız. Biz öğrencilerimizin hem akademik başarıları hem de sportif başarıları ile gurur duyuyoruz dedi. Biz öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Her türlü imkanı onlara sunmaya çalışıyoruz dedi. Okulumuza bir spor salonu kazandırdığımız zaman bu başarılarımızı Türkiye çapında da göstereceğimize eminim şeklinde konuştu.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku