banner1024
Gebzeli sporcu Yunan Basınında

24 Temmuz 2015 Cuma 14:52

 Gebzeli sporcu Sinan Yıldız Yunan Basınında yer aldı. Bolu Yedi Göllere çalışma yapmaya giden Yıldız, Yunan sporcu Chorce Yorgo ile birlikte koşan ve Yunan basınında yer alan Gebzeli sporcu ilgi konusu olmayı başardı.

DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ

Gebzeli sporcu Sinan Yıldız Yunan Basınında yer aldı. Bolu Yedi Göllere çalışma yapmaya giden Yıldız, Yunan sporcu Chorce Yorgo ile birlikte koşan ve Yunan basınında yer alan Gebzeli sporcu ilgi konusu olmayı başardı. Dostluk görüntülerinin yaşandığı bu an Yunan Basınında da yer alırken sporun evrensel ruhuna örnek olmuş durumda. Gebzeli sporcu Sinan Yıldız da bu hoş karşılaşmadan dolayı bir hayli memnun.

BİRLİKTE KOŞTULAR

Yunan sporcu Chorce Yorgo ile birlikte koşan Sinan Yıldız’ın haberlerine yer veren Yunan Basını Polis ekibinin koruması altında birlikte geçen koşuyu haberlerine taşırken iki taraf da bu rastlantıdan dolayı memnun. Gebzeli sporcu Sinan Yıldız’ı sütunlarına taşıyan Yunan gazeteleri ikilinin koşusuna geniş yer vermiş durumda. Yedi Göllere çalışma yapmaya giden Yıldız bu karşılaşma ile unutulmayacak bir ana imza atmış oldu. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku