banner1001
Gebze'nin Yeni Futbol Sahasında Yoğun Çalışma

28 Aralık 2020 Pazartesi 15:04

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol Sahası’nın yanına yeni bir futbol tesisinin yapılması için Aralık ayında çalışmalara başlamıştı. Gebze şehir merkezinde amatör spor kulüplerinin ve vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlayacak proje için Büyükşehir Belediyesi, inşa çalışmalarını hızla sürdürüyor. Sahayı çevreleyen perde beton duvar imalatını yapan Yapı Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, projeyi 200 günde bitirecek.

 

PERDE BETON DUVAR İMALATI

Çalışma kapsamında saha alanında bulunan tek katlı yapının yıkımı yapıldı. Toplamda 2 milyon 525 bin TL’ye mal olacak olan proje kapsamında ekipler, sahayı çevreleyen perde beton duvar imalatını gerçekleştiriyor. Çalışma dahilinde daha sonra sahanın zemininde drenaj sistemi yapılacak ve 45 cm dolgu yapılacak.

 

4 BİN 500 METREKARE ALANDA YAPILACAK

4 bin 500 metrekare alanda yapılan olan inşaat çalışmalarında 50 çarpı 70 metre ebatlarında sentetik çim saha projesi hayata geçiriliyor. 264 koltuk kapasiteli çelik tribünün de yapılacağı saha, amatör spor kulüplerine ve vatandaşlara ev sahipliği yapacak. Yeni saha kaldırılan Metin Oktay Futbol Sahasının hemen yanına inşa ediliyor.

 














banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Su Sporları Merkezinin temel demirleri bağlanıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olacak Su Sporları Merkezini şehre kazandırıyor

Haberi Oku