banner1024
Gece gündüz hizmet ediyorum

08 Şubat 2016 Pazartesi 11:46

 Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer gazetemize konuk oldu ve açıklamalarda bulundu. Yavaşer, “kentimize sportif açıdan ciddi hamleler yapılmakta. Eksiklerimiz var ama zamanla çok daha güzel olacak. Kentimize hizmet aşkıyla gece gündüz çalışıyorum” dedi. 
MADALYALAR KAZANDI 
Gebze’ye İlçe Spor Müdürü olmasının ardından ilk dönemde eleştiriler alan Gebe İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, şu anda yaptığı hizmetlerle alkış alıyor. Yavaşer gazetemize konuk olarak son derece önemli açıklamalara imza attı. 1996-2004 yılları arasında Gebze’de güreşçi olan ve kentimize pek çok başarı kazandıran Yavaşer, “Gebze için madalyalar kazandım, ardından burada görev almak kısmet oldu çok mutluyum” dedi. 
ÖNEMLİ BİR İLGİ VAR 
Gebze’nin sportif anlamda önemli bir yer olduğunu söyleyen Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer” Sportif olarak önemli bir kitle var. Bizler de bu anlamda çalışıyoruz. Kentimizde gençlerin spora olan ilgisi odlukça güzel bunu daha da arttırmaya çalışıyoruz. Elimizden geleni yaparak gençlerin spora yönelmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları bizler adına önemli tüm çalışmalarımız bu anlamda” dedi.
TESİSLER YETERSSİZ KALIYOR  
Tesisler konusunda bazı yetersizlikler olduğunu söyleyen Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, “elbette bazı eksikler var. Mesela tesis konusu önemli eksik olarak dikkat çekiyor. Gebze Metin Oktay Stadı herkesin bildiği gibi takımlarımıza yetmiyor. Bu anlamda eksikler giderilecektir, bunların çalışmaları yapılıyor, çok daha güzel işlerin olacağına inanıyorum. Hep beraber bu kent için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 
GENÇLER HER ŞEYİMİZ 
Gebze Gençlik Merkezinde herhangi bir sorun kalmadığını kaydeden Yavaşer, “Herhangi bir sorun yok, Bakan Bey’den açılış tarihi bekliyoruz. Gebze Gençlik Merkezi çok önemli bir yapı oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Çok güzel bir tesise kavuşacağız Gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Gençlerimiz için her zaman daha iyisini yapmaya devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu. 
BİZLER DE MUTLUYUZ 
Yaklaşık beş ay önce hizmete giren Gebze Olimpik Yüzme Havuzuna 5000 kişinin faydalandığını söyleyen Yavaşer, “Gerçekten muhteşem bir tesis oldu. Özellikle gençlerimiz yüzme kurslarına ilgi gösteriyorlar. Bizler de çok onurluyuz aileler de tesisten bir hayli memnun. Bundan böyle de yüzmeye olan ilgi artacaktır. Gençlerimiz gelsinler spor yapsınlar, bizler için en büyük mutluluk onların spor yapmaları” ifadesini kullandı. 
ÇAKIR ÇOK BAŞARILI 
Gebzespor konusuna da değinen Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer “ İlker Çakır önemli bir isim çok önemli işler yaptı yapmaya da devam ediyor. Kendisini tebrik etmek lazım hepimize düşen ona yardımcı olmak ve destek vermek. Gebzespor güzel günler görecek ben buna inanıyorum. Gebzespor’un başarısı hepimizin yüreğini kabartır. Gebzeliyim diyen herkes takımına destek olmalı “ yorumunu yaptı. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku