banner1024
Gururumuzsun Çayırova

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:28

***Çayırovaspor U-17 Takımı destan yazmaya devam ediyor. Yeşil-Siyahlı gençler, Türkiye Şampiyonası’nın 2. tur ayağında da şampiyon olarak 4’lü final grubuna kaldı. Temsilcimizin yarı finaldeki rakipleri Muğla Ortaca, Giresunspor ve Hatay Payas Belediyespor oldu.

Adını ülkeye duyurdu

Çayırovaspor altyapıda adını tüm Türkiye’ye duyurdu. Türkiye Şampiyonası 1. Tur maçlarını oynadığı Tekirdağ’da şampiyon olan yeşil-siyahlı ekip, Sakarya’daki 2.tur maçlarında başarısını tekrarlayarak 4’lü final grubuna kaldı. Çayırovaspor, Uşak şampiyonu Kütahya Evliya Çelebi’yi 4-0 yenerek rakiplerine korku saldı. İstanbul Erokspor’u 2-1 mağlup eden Selçuk Eleser’in öğrencileri, Sakarya’daki diğer 3’lü grubun birincisi olan Çanakkale şampiyonu Bursa Altınsaban ile 2. tur finalinde karşılaştı.

Son 4 takıma girdi

Karasu’daki maç yağmur altında oynanırken, Çayırovaspor akıllı futboluyla rakibini geçti. 17’de Munzur’un frikik golüyle 1-0’ı bulan ekibimiz 29’da Serhat’la 2-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda kontrollü olan Çayırovaspor, Bursa ekibinin ataklarını savuştururken, kaleci Ender yaptığı kritik kurtarışlarla göz doldurdu. Son dakikada yediğimiz gol maçın skorunu değiştirdi ve Çayırovaspor sahadan 2-1 galip ayrılarak Türkiye’nin son 4 takım arasına adını yazdırdı. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Anahtar Kelimeler
Gururumuzsun Çayırova
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku