banner1024
Hedef şampiyonluk

23 Haziran 2015 Salı 16:20

 Gebzespor’da başkan İlker Çakır hedefi belirledi, Menekşe bu sezon şampiyonluk istiyor.  Başkan İlker Çakır bu sezon A takıma alt yapıdan altı futbolcunun dahil olacağını belirtti. Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır bu sezon ilk defa net olarak, “Şampiyonluk” kelimesini telaffuz etti. İl basınına konuşan Başkan Çakır takımın yaz dönemini nasıl değerlendireceğine dair soruyu, “Ramazan’dan sonra antrenmanlara başlayacağız. Kampa da gideceğiz ama detaylar henüz netleşmedi. Bazı konularda karar verebilmek için Bölgesel Amatör Lig statüsünün açıklanmasını bekliyoruz. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk bunun için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” dedi.

YENİ ALTI FUTBOLCU

Başkanlık görevine seçildiğinde kulübün eski futbolcu ve teknik adamlara 5 milyon 842 bin TL tutarında olan borcu olduğunu, bu tutarın 1 milyon 50 bin TL’sini kapattıklarını belirten Başkan Çakır bu bağlamda kombine bilet satışlarının önemli bir kaynak oluşturduğunu tekrarladı. İç transferde Ercan, Erdi, Cengiz, Muhammet, Ömer Faruk ve Özkan ile yeniden anlaşıp dış transferde 13 futbolcunun transfer edildiğini belirten Çakır, 6 futbolcunun da alt yapıdan takıma dahil olacağını söyledi. Çakır “Kulüp olarak alt yapıda U-15, U-17 ve U-19 takımlarımız var. Üç antrenör gözetiminde çalışmalarını sürdürüyorlar. Altyapı bizim için önemli” diye konuştu.

KOCAELİSPOR AĞABEY

Geçen sezon takımın şampiyon olamamasından ötürü istifasını verdiğini ancak gerek taraftarlar gerek ilçe yöneticilerinin istifasını geri almasına yönelik beklentilerini geri çevirmediğini hatırlatan Başkan Çakır bu sezon Kocaelispor dahil Kocaeli’nin tüm takımlarının aynı grupta yer alma durumu üzerine ise, “Kocaelispor şanlı bir tarihi olan süper lig görmüş büyük bir takım.  Tüm ilçe takımlarının olduğu gibi bizim de abimiz. Elbette ki Kocaelispor’a saygımız sonsuz. Ama sahada karşılaştığımız zaman yalnızca rakibiz. Karşımızdaki Kocaelispor bile olsa  kazanmak için elimizden geleni yaparız” dedi.


banner982
Anahtar Kelimeler
Hedef şampiyonluk
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku