banner1024
Hepimize iş düşüyor

26 Temmuz 2015 Pazar 14:23

 Gebzespor’da yeni sezon startı verildi. Hazırlıklar ise son sürat devam ediyor. BAL Liginde şampiyonluk kovalayacak olan camia yeni sezondan çok şey beklerken tüm Gebzeliyim diyenlere de bu sezon çok önemli iş düşmekte. 
KOMBİNE ALALIM 
2015-2016 sezonunun startını veren ve hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Gebzespor’da oyuncular formayı kapmak adına çalışıyor. Hazırlıklarını sürdüren ekibimiz yeni sezondan bir hayli umutlu. Yeni sezonda Gebzeli sporseverlere de çok iş düşmekte. Kombine satışları devam eden camiada takıma verilecek olan en büyük destek her Gebzelinin bir kombine alarak takımlarının yanında olduğunu göstermesi. 
SAHİP ÇIKALIM 
Bu sezon A’dan Z’ye herkesin tek yürek olup takımlarına sahip çıkması gerekirken şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Gebzespor camiası her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmalı. Yeni sezonda tüm Gebzelilerin maçlara gelip Gebzespor paydasında buluşmaları gerekirken sezon sonunda hep beraber sevinmek için mor beyazlı takımımıza tam destek verip ona sahip çıkmalıyız. 




banner982
Anahtar Kelimeler
Hepimize Iş Düşüyor
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku