Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz

28 Mayıs 2015 Perşembe 17:31


***KASKF Başkanı Murat Aydın Kalıntaş Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalar yaptı. Aydın, federasyon olarak her zaman daha iyisini yapmak adına çalıştıklarını ve ülke genelinin üstünde olduklarını kaydetti.

İnternet sitemizi yenileyeceğiz

KASKF Başkanı Murat Aydın Kalıntaş Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalar yaptı. Aydın, federasyon olarak her zaman daha iyisini yapmak adına çalıştıklarını ve ülke genelinin üstünde olduklarını kaydetti. Başkan Aydın internet sitelerinin yetersiz olduğundan bahsetti. Yeni hazırlıklarımızda internet sitemiz ile ilgili de bir çalışma başlattık. Ancak son 3 yıl süresinde 2 milyon 100 bine yakın bir ziyaretçi sitemizi takip etti.” dedi.

Sağlık sorunlarıyla ilgilendik

Başkan Aydın, sağlık ile ilgili hizmetlere değindi. Aydın, “Geçen sezon için Acıbadem Hastanesi ile görüşmelerimiz sonucu 40'ın üzerinde sporcumuz ameliyat oldu. Tanesi 1100 liradan 1300 civarı MR çekildi. 2 plastik cerrahi ameliyatı gerçekleşti. Yeni sezon için beklettiğimiz 2 hastane sponsorumuz daha var. Bu arada 5 yıldır bize destek veren Gebze Merkez Hastanesi sahibi Hakan Öbek arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum sporcuların ailelerine kadar desteklerini verdi.” dedi.

Takımlarımıza itici güç olduk

Sağlık hizmetleri adına ciddi paralar harcadıklarını kaydeden KASKF Başkanı Murat Aydın “Tüm sağlık malzemelerini biz üstleniyoruz, 33 sağlıkçımız mevcut, bu noktada ciddi emekler verdik, 30. Kuruluş yılı kutlamamız olacak. Ayrıca Türkiye Şampiyonası’na katılan takımlarımıza destek olduk, örneğin Çayırovaspor’un finaldeki yolculuğunda onlara destek olduk takımlarımıza itici güç olduk olmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kura çekimlerine ilgi az

Alt liglerdeki grupların kura çekimlerine ilgi olmadığını kaydeden Aydın, “Maalesef alt kategori gruplarında kura çekimlerine takım yöneticileri ilgi göstermiyor ardından sezon sonunda statü konusunda eleştiriler oluyor. Bunlar statünün bilinmemesi nedeniyle olan şeyler kura çekimlerinde statü konusunda düşünceleri dinliyoruz ama kura çekimlerine ilgi gösterilmeyince böyle durumlarla karşılaşıyoruz.” dedi.

Tek isteğimiz spor yaptırmak

204 üyeden 255 üyeye ulaştıklarını ve her geçen gün büyümeye devam ettiklerini söyleyen Murat Aydın “ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanğlu’na çok teşekkür ediyorum, gençlerin spor yapmasına imkan sunmak adına büyük mücadele ve emek veriyor, tek isteğimiz kötü alışkanlıkların önüne geçerek sporla insanları bir araya getirmek. 13000 lisanslı sporcumuz var ve 5000 müsabaka oynatıyoruz.” yorumunu yaptı.

Her partiye eşit mesafedeyiz

Siyasete malzeme olmadıklarını ve olmayacaklarını kaydeden KASKF Başkanı Murat Aydın, “Her siyasi partiye aynı mesafedeyiz, bizi etkinliklerine davet eden herkesin davetine katılmaya gayret ediyoruz, siyasi her kuruma eşitiz, herkese destek oluruz, her çağrıldığımız yerde bulunuruz, elbette federasyonumuzdaki insanların her birinin siyasi düşüncesi var, ama federasyonumuz herkese her yere karşı eşit durumda diyerek eşit olduklarını söyledi.

Statü henüz netleşmedi

BAL Ligi statüsünün henüz netleşmediği ve önümüzdeki günlerde netleşeceğine burgu yapan Aydın, “Henüz fikirler ve düşünceler var ama kesinleşen bir şey yok, statü henüz tam belli olmadı, bu konuda toplantılar yapacağız, en doğrusu yapılır, her geçen gün yeni spor alanları spor komplekslerine sahip oluyoruz, bu anlamda bize destek olan tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz, spor sahası inşaatları ülke adına önemli.” yorumunu yaptı.

Kötü hiç bir olayda bulunmam

Kocaeli Birlikspor’da başkanlık değil yöneticilik yaptığını ve kulüpten tek kuruş almadığını söyleyen Aydın, “Hiçbir profesyonellik dışı işin içinde yer almadım bugünden sonra da yer almam, hiçbir maddi ve manevi kötü olayın içinde bulunmadım, bulunmam söz konusu değil, insanlar bizlerin oralarda ne durumda çalıştıklarını bilmeden yorumlar yapsa da ben bugüne kadar şahsım olarak kendime yakışmayan durumda bulunmadım diyerek eleştirileri yanıtladı. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 – Balıkesir...
ürkiye Basketbol Ligi’nin son haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor konuk ettiği Balıkesir...

Haberi Oku