İLK-ÇEV İzcilik Kulübü, Kaymakam Mehmet Arslan'ı ziyaret etti

21 Nisan 2015 Salı 16:23

**İLK-ÇEV İzcilik Kulübü, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete kulüp liderleri Tuncay Başoğlu,Dinçer Ekinci,yönetim kurulu üyesi Mustafa Çelikbilek,Safa Tonyalı ve izciler iştirak etti.

Kaymakam’a gittiler

İLK-ÇEV İzcilik Kulübü, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete kulüp liderleri Tuncay Başoğlu, Dinçer Ekinci, yönetim kurulu üyesi Mustafa Çelikbilek, Safa Tonyalı ve izciler iştirak etti. Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Mehmet Arslan dernek üyeleri ile sohbet ederken çalışmalar hakkında bilgi alıp etkinlikler üzerine sohbet etti ve çalışmaları yakından takip ettiğini kaydetti.

Arslan başarılar diledi

Kaymakam Mehmet Arslan, kulübü tanımak, faaliyetlerini duymaktan memnun olduklarını söyleyip sivil toplum kuruluşlarının toplum hayatındaki önemini vurgulayarak ,ülkemizin bu tür yerlere olan ihtiyaçları karşılamak için daha çok çalışmamız gerekliliği ve sayımızın artması temennisi ile  çalışmalarda başarılar dilerken toplantı güzel bir ortamda sona erdi ve ardından fotoğraf çekimi yapıldı. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku