İlker Çakır bombalarla devam ediyor

20 Mayıs 2015 Çarşamba 09:29

***Gebzespor’da 60. yıl coşkusunun ardından gözler genel kurula ve Gebzespor Başkanı İlker Çakır’a çevrilirken alınan son bilgiler Gebzespor taraftarını sevindirecek düzeyde. İddialara göre İlker Çakır gelecek sezon çalışmalarına başladı.

Ünlü bir hoca geliyor

Gebzespor’da düzenlenen 60. yıl heyecanının ardından gözler genel kurula ve İlker Çakır’a çevrildi. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Gebzespor’da İlker Çakır dönemi devam edecek. Alınan bilgiler bunlarla sınırlı değil Gebzespor’da teknik direktörlük koltuğuna ise önemli bir isim oturacak ve yeni teknik adamla ile şampiyon olmaya aday bir kadro oluşturulacak İlker Çakır dönemi devam edecek.

Üç futbolcu geliyor

Üstelik İlker Çakır’ın üç futbolcuyla anlaşmaya bile vardığı iddia edilirken İlker Çakır’ın sessiz ve derinden giderek gelecek sezon için büyük oynamaya hazırlandığı öğrenildi. İddialara göre Gebzespor’un eski kaptanı Recep Serkan Çetintaş, Darıca’nın eski oyuncusu Oğuz Başaran ve yine Darıca alt yapısından yetişen Ali Katırcı’yla anlaştı. Bu son dakika gelişmeleri Gebzesporluları sevindirecek düzeyde.

Yönetimi güçlendiriyor

Alınan bilgilere göre Başkan Çakır’ın yönetim kurulu için de pek çok isimle görüşme halinde olduğu ve güçlü bir yönetimle yeni sezona merhaba demek istediği ifade edilmiş durumda. Gebzespor’da yaşanan bu sıcak gelişmeler taraftarı heyecanlandıracak düzeye ulaşırken genel kurul öncesi daha pek çok gelişmenin de yaşanması bekleniyor. İlker Çakır yeni dönemde de hem iddialı hem de bomba gibi başlıyor. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku