banner1024
İlker Çakır görevinden istifa etti

14 Nisan 2015 Salı 16:41


Her zaman yalnız kaldık

Dün sabah basın mensuplarının karşısına geçen Başkan İlker Çakır, “Belediye başkanı ve milletvekillerini ne yazık ki 15 dakika statta tutabildik, sahipsiz olan bu takımın geleceğinin olmadığını düşünüyoruz. Kaymakamımız ve GTO başkanımız ile bazı kişiler hariç destek veren olmadı” derken bizler camiamıza maddi manevi sahip çıktık. Kimseden bir şey beklemedik, ama görüyoruz ki çoğu zaman yalnız bırakıldık.” dedi.

 Kısa zamanda iyi işler yaptık

 Kısa zamanda iyi işler yaptıklarını ve Gebzespor sevgisini aşıladıklarını söyleyen Başkan Çakır, “Gebzespor kapanmasın diye göreve geldim. Kısa sürede iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Şampiyonluk dışında ki tüm neticeler bizim için başarısızlıktır. Biz Gebzespor'un yerinin en kötü olasılıkla 2. lig olduğunu düşünüyorduk. Tesisimizi baştan aşağı yeniledik. Gebzespor'a bunlar yakışırdı, bizde öyle yaptık.” dedi.

İstenilse borçlar kapanır

“Gebze kenti Gebzespor takımının borcunu 24 saatte kapatır. Ben de kendi adıma bu borçları tek kalemde kapatabilirim.” diyen Çakır, “Ama birileri hala daha Gebzespor'un yanında olmaktan kaygı duyuyor, geri adım atıyorsa, Gebzespor'un geleceği olamaz. Ben yola çıkarken, tek hedef şampiyonluk dedim. Bugün bizim istifa etmemizde ki asıl neden, kenti yönetenlerin yanımızda olmamasıdır. İç sahada ve dış sahada çok ezildik, yalnız kaldık, bunun da skorlara etkisi oldu” dedi.

Köşker devam etmemi istiyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile gerçekleştirdikleri görüşmeye de değinen Gebzespor Başkanı İlker Çakır, “Başkanımızdan manevi destek bekledik biz. Bazen elinden geleni yaptı bazen de olamadı. Benim görevime devam etmemi istese de tek başıma nereye kadar bunu yapabilirim? Kendileri bir istişare yapıp bir hafta içinde toplanacaklar, bizleri çağırırsa bizler de orada olacağız.” İfadesini kullandı.

Serap Çakır’ın gözleri doldu

Eskiçarşı taraftar grubuna çok teşekkür ettiğini kaydeden Başkan İlker Çakır, “Kendileri Gebzespor’u her zaman sevip her zaman destek oldular. Haklarını helal etsinler, benim onlarda hakkım varsa sonuna kadar helal olsun. Gebzespor’a benden sonra göreve gelenlere baksınlar gerçekten bu işi sevgiyle mi yapıyorlar.” derken toplantı esnasında Gebzespor Başkanvekili Serap Çakır’ın gözlerinin dolması gözden kaçmadı. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku