banner1006
Kağıtspor Atıcılıkta Zirve'de

31 Ocak 2019 Perşembe 08:49

Atıcılık branşında Rio’da düzenlenen Olimpiyat Oyunlarına sporcu göndermeyi başaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Türkiye’de atıcılıkta zirvenin ön basamaklarında yer alıyor. Mavi beyazlı atıcılar 2020 Tokyo Olimpiyatları için de iddialı.

Kağıtspor’un Atıcılık Trap branşında başarılı sporcularından 2018 yılı Gençler Avrupa Şampiyonu Murat ilbilgi, Türkiye klasmanında gençler sıralamasında 360 puanla zirvede yer alıyor. Bir diğer Kağıtsporlu sporcu Nedim Tolga Tuncer ise büyükler Türkiye sıralamasında 363 puanla zirvedeki yerini koruyor. Tolgayı, takım arkadaşı genç sporcu Murat İlbilgi 360 puanla takip ediyor.

HEDEF 2020 TOKYO OLİMPİYATLARI

Büyükler Türkiye sıralamasında ilk sırada olan Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor sporcusu Nedim Tolga Tuncer ”2019 sezonu bizim için yoğun bir tempoda geçecek. 2018 yılını Türkiye sıralamasında Murat ile beraber zirvede tamamlayarak büyük bir avantaj elde ettik. Bu sene 2020 Tokyo Olimpiyatlarına katılabilmek adına kota müsabakaları olan Dünya Kupaları'na Murat'la beraber gideceğiz. Hedefimiz başarılı sonuçlar elde ederek olimpiyat vizesi almak” şeklinde konuştu.

Murat İlbilgi ise “Şuan için hocamızla beraber tüm enerjimizle 12 -20 Mart tarihleri arasında Meksika’da düzenlenecek olan Dünya Kupasına odaklanmış durumdayız. Dünya kupasının ardından Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında Olimpiyat için kota maçlarına ve şampiyonalara katılmaya devam edeceğiz. Hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatlarında ülkemizi gururla temsil etmek.” dedi.

Öte yandan Büyükşehir Kağıtsporlu Murat İlbilgi, Nedim Tolga Tuncer, Nisanur Aydemir ve Süleyman Güvercin Kağıtspor ve Milli takımın başarılı hocası Ali Emre Güray önderliğinde Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin’de gerçekleştirilen Milli takım gelişim kampında yerlerini aldılar.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Maşukiye'nin gençlerine yeni salon
Kartepe'ye yeni kazandırılan Maşukiye Spor Salonu, gençlerin hem spor yapmalarına hem de sosyalleşmelerine...

Haberi Oku