Kendi küçük başarısı büyük

29 Eylül 2016 Perşembe 11:20

Gebze Tenis Kulübü sporcusu 13 yaşındaki Betina Tokaç, Arnavutluk’ta yapılan ITF Tiran Open tenis turnuvasında 13-19 yaş kategorisinde teklerde birinci, çiftlerde ikinci olarak Gebzemize ve ülkemize büyük gurur yaşattı.

TOPLANTI YAPILDI

Betina’nın bu başarısı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Gebze Tenis Kulübü başkanı aynı zamanda Betina Tokaç’ın babası olan Ali Tokaç, Türkiye’nin en büyük tenis kulüplerini geride bıraktıklarını belirterek, hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu söyledi. Şu anda altyapıda 50 sporcu yetiştirdiklerini ifade eden Ali Tokaç, kendilerine destek olan ana sponsorları Elite Alyans’a da teşekkür etti.

10 YAŞINDA MİLLİ OLDU

Tenise henüz 5 yaşında başlayan Betina Tokaç henüz 13 yaşında olmasına rağmen başarılarla dolu bir hayatı var. 10 yaşında Milli takıma seçilen Betina, yıllardır Türkiye’de ve Avrupa’da katıldığı müsabakalardan kupalarla dönüyor. Son olarak katıldığı ITF Tiran Open tenis turnuvasına katılan Betina, 13 yaşında olmasına rağmen 18-19 yaşındaki yabancı rakiplerini yenerek birinciliği kazandı. Çiftlerde ise ikinciliği elde etti. Kazandığı başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Betina hedefinin daha büyük başarılar elde etmek olduğunu söyledi.

KARDEŞİMİZİ KUTLARIM

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da, Gebze Tenis Kulübü’nü bu başarısından dolayı kutlayarak, “2024’lerde olimpiyatlarda Betina ve diğer çocukları izleyeceğiz. En büyük amacımız ve beklentimiz bu. İhtiyaçlarını giderebilmek için çalışacağız. Dünya ve Avrupa şampiyonalarında tenis gibi diğer branşlarda da Gebze’nin evlatları yarışıyor. Destek olduk, olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 – Balıkesir...
ürkiye Basketbol Ligi’nin son haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor konuk ettiği Balıkesir...

Haberi Oku