banner1001
Kocaelispor disipline sevk edildi

06 Mayıs 2017 Cumartesi 17:37

 Spor Toto 3.Lig 1.Grup Play-Off turu ilk maçında geçtiğimiz Perşembe günü sahasında Ankara Demirspor’u konuk eden ve sahada golsüz beraberlikle ayrılan Kocaelispor’a kötü haber geldi. Yeşil-Siyahlılar, maçta yapılan çirkin ve kötü tezahürattan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

 SAHA OLAYLARI VE ÇİRKİN TEZAHÜRAT

TFF’den yapılan açıklamada, “Kocaelispor Kulübü'nün 04.05.2017 tarihinde oynanan Kocaelispor-Ankara Demirspor Spor Toto 3. Lig Play-Off müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

 SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI YÜKSEK İHTİMAL

Daha önce dört kez çirkin ve kötü tezahürattan Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edilen Kocaelispor’un, Ankara Demirspor maçına yapılan çirkin ve kötü tezahürattan dolayı bir maç seyircisiz oynama cezası alması ve bu cezayı yeni sezondaki ilk saha maçında çekmesi beklenirken, gözler Disiplin Kurulu’nun alacağı karara çevrildi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Su Sporları Merkezinin temel demirleri bağlanıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olacak Su Sporları Merkezini şehre kazandırıyor

Haberi Oku