Kuralar Çekilecek!

26 Ocak 2017 Perşembe 15:16

 Müsabakalar 4-5 Şubat'ta start alacak. Çekilen kura sonrası takımlar yine her sene olduğu gibi birbirinden çekişmeli karşılaşmalara imza atacak. 

4-5 ŞUBAT'TA START ALACAK

2. Amatör Küme'de yapılan kura çekimi ile gruplar belirlendi. Kura çekimine ASKF Başkanı Murat Aydın, Futbol il temsilcisi Mithat Ağa ve kulüp temsilcileri katıldılar. 57 takım 8 grupta şampiyonluk için mücadele verecek.  Müsabakalar 4-5 Şubat tarihinde başlayacak.Grup birincileri direk olarak 1. Küme'ye yükselecek. Grup ikinci ve üçüncüleri ise Play-Off oynayacak. Eleme sistemine göre oynanacak olan maçlar sonunda iki takım daha 1. Küme'ye yükselecek.

MAÇLARA ÇIKIN 

2. Amatör Küme gruplarının kura çekiminde söz alan Futbol il temsilcisi Mithat Ağa ‘‘Maçlara gitmemezlik yapmayın ve bu sefer dilekçeleri kabul etmeyeceğim. Ben hep yanınızda oldum, ama diğer mağdur olan takımlar bizden hesap soruyorlar. Sizden maçlarınıza çıkmanızı istiyorum. Sahaya biraz erken gidin ve müsabakalar zamanında başlasın. Özellikle ev sahibi takım sahaya iki tane farklı forma getirsin ve sıkıntı yaşanamasın. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar dilerim. “ dedi.  Selvi GEÇAL 

G GRUBU

1)ÇAYIROVA GÜMÜŞ
2)TAVŞANLISPOR
3)B.BAĞI KARADENİZ
4)41 KARADENZ S.F
5)BALKANSPOR
6)ÇERKEŞLİ SPOR
7)DARICASPOR
 
H GRUBU

1)KÖŞLÜÇEŞME
2)TRAKYASPOR
3)D. TÜRKELİ
4)GENÇ KALESPOR
5)ÇAYIROVA GB
6)MOLLAFENARİ
7)D.M.OSMANGAZİ

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
eryılmaz 7 yıl önce

Bütün takımlara başarılar

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku