banner1006
Menekşe deplasman avında

27 Mart 2015 Cuma 15:40

 Son üç haftadır kazanan mor beyaz temsilcimiz Gebzespor, yarın saat 13.30’da Bursa temsilcisi Kestel Belediyespor’a konuk olacak. Son haftalarda çıkışa geçen ekibimiz Bursa deplasmanında da kazanarak alışkanlığını sürdürmek amacında.

Bursa deplasmanındayız

BAL Ligi 9. Grupta son üç haftadır kazanan ve ciddi bir performans gösteren Gebzespor yarın saat 13.30’da deplasmanda Kestel Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Son dönemde kazandığı maçlarla taraftarını sevindiren Gebzespor, üst üste dördüncü galibiyetine imza atmak adında sahada olacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz maç saatini beklemeye başlarken futbolcular galibiyetten emin.

Taraftar destekleyecek

Ligin ilk yarısında 3-0 kazandığı rakibi karşısında bir kez daha gülmek isteyen mor beyazlı ekibimiz Gebzespor’da Gebzesporlu taraftarlar da karşılaşmaya ilgi gösterecek. Deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayacak olan Gebzespor taraftarları 30 otobüsle deplasmandaki yerlerini alacaklar ve takımlarına itici güç olacaklar. Grupta son üç haftaya girilirken Gebzespor 38 Kestel Belediyespor ise 24 puanda yer alıyor. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Çayırova Belediyesi Bornova deplasmanında
Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda...

Haberi Oku