banner1024
Menekşe salladı yıkamadı 2-2

04 Ağustos 2015 Salı 12:06

 Fenerbahçe’nin ardından evinde 3. Lig temsilcisi Orhangazispor ile karşı karşıya gelen mor beyazlı ekibimiz Gebzespor, iki kez öne geçtiği karşılaşmada rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Gebzespor’da oynanan futbol taraftara umut verdi. 
TARAFTARA UMUT VERDİ 
Fenerbahçe’nin ardından evinde 3. Lig temsilcisi Orhangazispor ile karşı karşıya gelen mor beyazlı ekibimiz Gebzespor, iki kez öne geçtiği karşılaşmada rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Gebzespor’da oynanan futbol taraftara umut verdi. Yunus Emre Ayaz ve Kutsal Manici’nin kaydettiği gollerle ikinci hazırlık maçından da berabere ayrılan ekibimiz rakibi karşısında etkin oyunuyla göz doldurdu ve sezon öncesi umut verdi. 
KAMP YARIN BAŞLIYOR 
Her iki yarıda da farklı 11’lerle mücadele eden Mor Menekşeler, Bursa temsilcisi karşısında iyi bir futbol sergiledi. Gebze’deki sezon başı hazırlıklarını tamamlayan Gebzespor yarın Bolu’ya giderek burada Koru Hotel’de 14 gün sürecek kampa girecek. 20 Ağustos tarihine kadar sürecek olan kampta Gebzespor 5 hazırlık maçı oynayacak ve yeni sezon öncesi kendisini test ederek sezona bomba gibi bir giriş yapmaya çalışacak.




banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
adam 9 yıl önce

yunus emre dikkat adam çok gol atar takım ona güvensin

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku