banner1024
Menekşe'ye Yavaşer morali

04 Şubat 2016 Perşembe 15:20

 Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve Spor Müdürlüğü amirleri önceki gün Gebzespor idmanını ziyaret etti.  Gerçekleşen ziyarette Gebzespor’a başarılar dileyen Yavaşer, Gebzesporlu oyuncularla sohbet etti ve tatlı ikramında bulundu. 
GEBZESPOR’UN YANINDAYIZ 
Gebze Gençlik Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer ve spor müdürlüğü amirleri Gebzespor idmanını ziyaret etti. Gerçekleşen moral ziyaretinde Gebzespor’a başarılar dileyen Yavaşer, Gebzesporlu oyuncularla sohbet etti ve tatlı ikramında bulundu. Gerçekleşen ziyarette Gebzesporlu oyuncular da bir hayli mutlu olurken Gökhan Yavaşer, “Gebzespor’un yanındayız her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi. 
TAKIMA DESTEK OLACAĞIZ 
İdmanda oyuncular ve teknik heyetle sohbet eden Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, “Gebzespor’un kısa sürede yeniden seri galibiyetler alacağına inancım tam. İlker Çakır başkanlığında çok önemli şeyler oluyor. Bizler de bu gelişmeleri sevinerek takip ediyoruz. Gebzespor’un yarınları sağlam. Gebzespor’un yanındayız, kentimizin sportif değeri olan mor beyazlı ekibimize sonuna kadar destek olacağız “ dedi. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku