Musa kanatları uçuracak

29 Haziran 2015 Pazartesi 14:02

 Gebzespor’da transfer harekatı devam ediyor. İki kanatta da forma giyen genç yetenek Musa Şanlıer dün kendisini Gebzesporlu yapan resmi sözleşmeye imza attı. Beklentileri bildiğini kaydeden genç yetenek “hedefim başarılı olmak” dedi.
Genç oyuncu imzaladı 
Gebzespor’da transfer harekatı devam ediyor. Menekşe, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından Uşaksportif'te forma giyen Kıbrıs doğumlu Musa Şanlıer ile dün resmi sözleşme imzaladı. Gebzespor Başkanı İlker Çakır’ın ofisinde düzenlenen törende genç oyuncu Musa kendisini mor beyaz renklere bağlayan imzayı attı. Annesi Şanlı Şanlıer ile imza törenine gelen Musa’nın heyecanlı oluşu gözlerden kaçmazken, imza töreninde hazır bulunan teknik direktör Maksut Ünlü, iyi bir futbolcu transfer ettiklerini söyledi.
İki kanatta da oynayabiliyor 
Sol ve sağ açıkta oynayan Musa'nın transferi ile birlikte Gebzespor'un yeni transfer sayısı 14 oldu. Oyun stili ve yetenekleriyle Arda Turan’a benzetilen 26 yaşındaki oyuncu geçen sezon Uşak ekibi ile 13 maça çıktı ve 2 gol kaydetti. Musa Şanlıer iki sezon önce Çetinkaya TSK ile Kıbrıs Süper Lig ve Kıbrıs kupası şampiyonluğu da yaşadı. Musa yaptığı kısa açıklamada, “Beklentileri biliyorum. Gebzespor’da şampiyonluk yaşayacağım” dedi. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Anahtar Kelimeler
Musa Kanatları Uçuracak
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Körfezli Yüzücülerin Hedefi Türkiye Şampiyonası
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi ikinci vize ve 13 Yaş Kocaeli İl...

Haberi Oku