'O Sene Bu Sene” Olsun

24 Eylül 2016 Cumartesi 11:32

BAL Liginde özlem sona eriyor. Temsilcimiz Gebzespor sahasında Hereke Yıldızspor’u yarın saat 15.00’te Gebze Alaettin Kurt Stadında karşı karşıya gelecek. Ekibimiz aylar sonra taraftarı ile buluşmanın heyecanı yaşanırken ilk maçtan galibiyetle ayrılmak amacında.

İYİ BAŞLAYALIM

BAL Liginde özlem yarın son bulacak. Ekibimiz Gebzespor sahasında Hereke Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Lige iyi başlamak isteyen mor beyazlılar rakibini geçerek lige moralli başlamak isterken aylar sonra taraftarıyla buluşacak. Bu sene O Sene Bu Sene parolasıyla lige başlayacak olan camia yıllar süre özlemini dindirip şampiyon olmak amacında. Başkan ilker Çakır döneminde şampiyonluk isteyen Gebzesporlular kendinden emin.

LİGİN İLK MAÇI

Yarın sahasında seyirci ve iç saha avantajını kullanmak isteyen ekibimiz lige moralli girmek isterken zorlu karşılaşmadan gülen taraf olmak amacında. Mor Beyazlılar ligin ilk maç heyecanını yaşarken yeni transferler resmi maçta ilk defa Mor beyazlı formayı terletecek. Gebzespor adına önem taşıyan ligin ilk haftasındaki randevuda lige iyi bir hava ile başlamak isteyen Gebzespor karşılaşma sonunda gülen taraf olmak amacında. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku