Öğrencilere tatil hediyesi

15 Temmuz 2016 Cuma 16:55

Gençlerin 3 aylık yaz tatillerini dopdolu geçirmelerini sağlayacak yaz okulları Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüplerinde, Bilgievlerinde ve Gençlik Merkezinde start aldı. Yaz okullarında Kuran-ı Kerimden, değerler eğitimine, yüzmeden masa tenisine, jimnastikten eğlenceli atletizme, müzik ve resim kurslarından her türlü el sanatları ve sportif aktivitelere yer verildi.

2.000 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Çayırova Belediyesi 3 aylık yaz tatilinde çocuklara yaz okullarını sundu. Birçok alanda verilen eğitimlerle zengin bir içeriğe sahip yaz okulları Anne-Çocuk Kulüpleri ve Bilgievleri bünyesinde gerçekleştiriliyor. Eğitim, kültür ve sportif alanlarda verilen eğitimlerde toplamda 2.000 öğrenci faydalanıyor.

10  AYRI NOKTADA HİZMET

Sanattan eğitime, müzikten spora kadar birçok alanda verilen eğitimler çerçevesinde 5 ayrı Anne-Çocuk Kulübünde, 4 ila 6 yaş arası çocuklara eğitim veriliyor. Kuran-ı Kerim dersi başta olmak üzere, çocuklar değerler eğitimine de katılıyor. Yine aynı zamanda çocuklara yüzme dersleri de belirli tesislerde veriliyor.

SPORLA YAŞIYORLAR

Anne-Çocuk Kulüplerine ek olarak 4 ayrı Bilgievlerinde ve Gençlik Merkezinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim alan çocuklar Kuran-ı Kerimden, değerler eğitimine, yüzmeden masa tenisine, jimnastikten eğlenceli atletizme, müzik ve resim kurslarından her türlü el sanatları ve sportif aktivitelere katılıyor. Birbirinden güzel eğitim alanları ve zengin içerikli aktivitelerle yaz aylarında güzel bir tatil yapan çocuklar aynı zamanda eğitimden ve spordan da uzak kalmıyor.

SPORLA DOLU TATİL

5 ayrı Anne-Çocuk Kulübü, 4 ayrı Bilgievi ve Gençlik Merkezi çatısı altında toplamda 2.000 öğrenciye yaz okullarında eğitimler verdiklerini aktaran Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yaz okulları ziyaretinde öğrenciler ve velilerle bir araya geldi. Çocuklara ve onları bekleyen ailelerine dondurma ikram eden Demirci, velilerle de yaz okulları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Birçok alanda etkili olacak olan bir yaz okulları planlamasını yaptıklarını ve projeyi hayata geçirdiklerini açıklayan Demirci, Anne-Çocuk Kulüpleri ve Bilgievleri bünyesinde öncelikli olarak Kuran-ı Kerim ve değerler eğitimine özen gösterdiklerini açıkladı. Bunun yanı sıra yine çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerinin hedeflendiği birçok aktivitenin yer aldığı yaz okullarının çocuklara tatil dönemi boyunca çok iyi geleceğini söyledi. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi, Süper Lig İçin Play-Off...
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezon, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haberi Oku