banner1001
Şampiyon Kardeşlik Oldu

24 Mayıs 2017 Çarşamba 14:42

 ocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın, Daire Başkanlıkları ve iştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimler arası Spor Şenliği sona erdi. Beş branşta ve bu yıl 11. si düzenlenen organizasyonda Futbolda Park Bahçeler, basketbolda Basın-Yayın, Masa Tenisinde Zabıta ve Voleybolda ise İSU şampiyon oldu. Satrançta ise Kubilay Yağcıoğlu bireysel mücadelede birinci olmaya hak kazandı.

 

ŞAMPİYON BÜYÜKŞEHİR AİLESİ

Büyükşehir Belediyesi’nin birlik ve beraberliğine anlam katan Birimlerarası Spor Şenliği’nin tek şampiyonu ise yine Büyükşehir Ailesi oldu. 17 Nisan tarihinde başlayan şampiyonada her branşta takımlar fair play ruhuyla mücadele verdi.

 

NEFES KESEN FİNAL MÜCADELELERİ

Şampiyonanın her branşındaki final mücadeleleri nefes kesti. Futbolda Park Bahçeler Takımı finalde Güvenlik ile eşleşti. Zorlu maçı 2-1 kazanan Park Bahçeler Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Futbol turnuvasında ikinci Güvenlik takımı olurken, üçüncülüğü de Ulaşım elde etti.

 

BASKETBOLDA ŞAMPİYON BASIN YAYIN

Şampiyonanın en renkli turnuvası olan basketbol branşında ise şampiyonluğu Basın Yayın takımı kazandı. İSU’nun ikinci olduğu turnuvada Şpor Şube üçüncü oldu. Şampiyonanın masa tenisi branşındaki şampiyonu Zabıta B olurken, İSU ikinci Zabıta A da üçüncü oldu. Ferdi mücadelenin yaptığı Satranç turnuvasında Kubilay Yağcıoğlu birinci, Mustafa Türkoğlu üçüncü, Bayram Üçüncü de üçüncülüğü elde etti. Voleybolda ise İzmit İtfaiyeyi final maçında yenen İSU birinci, İzmit İtfaiye ikinci, İmar ve Şehircilik takımı üçüncü oldu.

 

MAÇLARIN OYNANDIĞI SPOR MERKEZLERİ

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde organize edilen Spor Şenliği’nde Futbol turnuvasına Seka Park Açık Hala Sahası, Masa Tenisi ve Satranç Turnuvaları’na Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sekasem, Voleybol ve Basketbol maçları ise yine Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 50. Yıl Spor Salonu evsahipliği yaptı.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK

Öte yandan Spor Şenliği’nde dereceye giren takımlar için yarın 19.00’da (25 Mayıs Perşembe) Antikkapı Restaurant’ta ödül töreni düzenlenecek. Törende dereceye giren takımlara kupa, madalya ve ödülleri verilecek.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Kocaelispor’da karar çıktı: Olağanüstü...
Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor’da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından...

Haberi Oku