banner1006
Şampiyonluk Kupası Mustafa Necati ve Demirsaç'ın

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:19

***Çayırova Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile koordineli olarak düzenlenen 23 Nisan Spor Şenliği futbol turnuvasında final maçları büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Karşılaşmalar oynandı

Küçüklerde Mustafa Necati Ortaokulu şampiyonluğa ulaşırken, Yıldızlarda Demirsaç Ortaokulu şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Küçükler kategorisinde Reysaş Lojistik Ortaokulu 2.’liği, Demirsaç Ortaokulu da 3.’lüğü elde etti. Yıldızlarda final maçında rakibine penaltı atışları ile yenilen 24 Kasım Ortaokulu 2.’lik, Reysaş Lojistik Ortaokulu 3.’lük kupasının sahibi oldular. Final maçları sonunda dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyeler verildi.

Demirci, “Çocuklarımız Sporla Büyümeli”

Düzenlenen final programı ve ödül töreninde dereceye girenlere kupa, madalya ve hediyelerini veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, çocukların sporla büyüyerek, zeki, çevik ve güzel ahlaka sahip olabileceklerini belirtti. Belediye olarak sporu ve sporcuyu desteklediklerinin altını çizen Demirci, yeni yeni organizasyonlarla çocukları sporla buluşturacaklarını, tüm branşlarda spor yapılabilecek bir Çayırova için yeni tesisleri hizmete açacaklarını kaydetti. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Maşukiye'nin gençlerine yeni salon
Kartepe'ye yeni kazandırılan Maşukiye Spor Salonu, gençlerin hem spor yapmalarına hem de sosyalleşmelerine...

Haberi Oku