banner1024
Terör futbolu da vurdu

11 Ekim 2015 Pazar 14:00

 Ankara’da düzenlenen Barış Mitinginde yaşanan hain terör saldırısı sonucundaki ulusal yas futbol karşılaşmalarının da iptaline neden oldu. Yapılan açıklamayla bölgemizdeki tüm futbol karşılaşmaları iptal olurken futbol da karanlığa gömüldü. 
TÜM MAÇLAR İPTAL 
Ankara’da düzenlenen Barış Mitinginde yaşanan hain terör saldırısı sonucundaki ulusal yas futbol karşılaşmalarının da iptaline neden oldu. Yapılan açıklamayla bölgemizdeki tüm futbol karşılaşmaları iptal olurken futbol da karanlığa gömüldü. Profesyonel, amatör ve hazırlık maçalarının tamamı ertelenirken Ankara’daki hain terör saldırış futbolu da vururken futbol da hain saldırının karanlığında kalarak tüm maçlar iptal oldu. 
İLERİ TARİHTE OYNANACAK 
Federasyondan yapılan açıklamada, "Ankara'ya yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz ve korucularımız için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu 10, 11 ve 12 Ekim'de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları ileri bir tarihe ertelemiştir" denildi. Maçların oynanma tarihleri ileri bir tarihte TFF tarafından açıklanacak. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Terör Futbolu Da Vurdu
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çayırova Belediyesi son hafta Mersin deplasmanında
Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun son hafta karşılaşmasında, Play-Off oynamayı garantileyen Çayırova...

Haberi Oku