TÜGVA  TURNUVASININ FİNALİNE SAYILI GÜNLER KALDI.

27 Nisan 2017 Perşembe 15:07

 Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA ) Kocaeli İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek olan 3. Geleneksel Osmanlı Şehirleri Futbol Turnuvası  başladı. Sadece lise öğrencilerinin katıldığı  ve 29 Nisan - 21 Mayıs tarihleri arasında Sekapark Halı Saha Tesislerinde gerçekleşecek olan müsabakaları izlemeye tüm Kocaeli halkı davet edildi. 

ELEMELER GEÇTİĞİMİZ HAFTA TAMAMLANDI.
Gençliğe yönelik başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren TÜGVA Kocaeli , geçmiş yıllarda da düzenlediği ve yoğun ilgi gören Osmanlı Şehirleri Futbol Turnuvasını bu yılda düzenlemekte. Gebze, Gölcük, Darıca , Çayırova , Başiskele , Kartepe ve İzmit ilçelerinde bulunan liselerde eğitim gören çok sayıda öğrencinin katıldığı turnuvanın elemeleri geçtiğimiz hafta tamamlandı. 450 öğrencinin yer aldığı elemelerde yaklaşık olarak  47 takım mücadele etti.  Elemelerde başarılı olan 176 öğrenciden oluşan 16 takım il şampiyonluğu için 29 Nisan ve 21 Mayıs tarihleri arasında  Sekapark Halı Saha Tesislerinde mücadele edecek. 

HEDEFİMİZ GENÇLİĞE BİRLİK OLMAYI ÖĞRETMEKTİR.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, Osmanlı’nın fethettiği ve hoşgörü politikası ile yönettiği şehirlerin isimlerini alan takımların katıldığı turnuva ile ilgi açıklamalar yaptı. Yazıcı , ‘’ Kurulduğumuz günden bu güne kadar gençlerimizin ümmete ve ülkemize hayırlı birer birey olabilmeleri için canla başla çalışmaktayız. Sportif faaliyetlere her zaman önem veren bir vakıf olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Biz sporu bedensel bir faaliyet olmaktan ziyade kişinin zihinsel gelişimi için önemli olduğunu düşünüyor ve bunun için çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz gençlerimize takım olarak oynan sporları oynama imkanı vererek takım ve  birlik olmayı öğretmektir.  Bu sebeplerden dolayı 3. Kez  Osmanlı Şehirleri Futbol Turnuvasını düzenliyoruz. 450 öğrencinin katıldığı turnuvamızın eleme aşaması tamamlanmıştır.  Turnuvaya katılan kardeşlerime  başarılar diliyor ve halkımızı turnuvayı seyrederek gençlerimize destek olmaya davet ediyorum.’’

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku