banner1006
TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA DARICA DAMGA VURDU

20 Nisan 2017 Perşembe 09:00

 Antalya’da yapılan Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda, 7 madalya ile turnuvayı tamamlayan Darıca Eğitim Spor Kulübü’nden  9 karateci Balkan Şampiyonası için Milli Takıma seçildi.

 Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası, Antalya’nın ev sahipliğinde Kemer’de yapıldı. Katılımın yoğun olduğu şampiyonaya 60 ilden 2257 sporcu katıldı. Organizasyon boyunca katada 14 ferdi, 6 takım; Kumitede ise 49 ferdi kategoride madalya için kıyasıya mücadele etti. Turnuvada Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü 3 Altın, 2 Gümüş 2 de Bronz madalya elde etti. Turnuvada derece elde eden sporcularımız Karate Milli Takımı’na seçilerek Mayıs ayında yapılacak Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

BALKAN ŞAMPİYONASI’NA GİDECEKLER 

Oldukça zorlu mücadelelerin gerçekleştiği turnuvada Darıcalı Karatecilerimiz tatamide destan yazdı. Türkiye’nin en iyi alt yapısına sahip Darıca Belediyesi Karate Takımı’ndan 9 sporcumuz Milli Takıma seçilerek büyük başarıya imza attı. Turnuva sonrası değerlendirme yapan Tekin Direktör Adnan Şamdan, 5 gün boyunca birbirinden zorlu mücadelelere çıktıklarını ve Darıca’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, Balkan Şampiyonası’nda da başarılı performansı devam ettirmek istediklerini söyledi. Şamdan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Türk sporuna olan destekleriyle Darıca’yı karatede marka şehir yapacaklarını söyledi.

Turnuvada Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularından Mert Halıcı, Azra Çakır ve Berfin Gürsu birinci olurken, Gizem Öztürk ve Taylan Cemal Sakin ikinci,  Ahmet Berke Ertan ve  Bay Takım Kata (Mustafa Oğuz Şahin-Yiğit Oruçoğlu-Efe Egemen)’da üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldular.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Çayırova Belediyesi Bornova deplasmanında
Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Çayırova Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda...

Haberi Oku