banner1006
Yavuz Selim fırtınası 3-0

07 Nisan 2017 Cuma 18:30

İkinci Amatör Küme H Grubunda Yavuz Selimspor fırtınası sürüyor. Gebze Metin Oktay Stadında oynanan zorlu mücadelede Molla karşısında etkili oyunla kazanan Yavuz Selimspor şampiyonluk potasına iyice girdi.

BÜYÜK HEYECAN

İkinci Amatör Küme H Grubunda hafta içi mesaisinde Yavuz Selimspor ile Mollafenari karşı karşıya geldi. Gebze Metin Oktay Stadında oynanan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Çekişmeli geçen karşılaşmada Yavuz Selimspor, Mollafenari karşısında 3 puanı 3 golle almayı başardı. Fatih Yıldırım’ın öğrencileri, üstün oynadıkları karşılaşmanın ilk yarısını tek golle üstün kapatırken ilk yarıda iki takım da pozisyonlar buldu.

21 PUANA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkinliğini arttıran Yavuz Selimspor bulduğu gollerle farkı arttırırken sahadan 3-0’lık net skorla galip ayrılmayı başardı. Bu skorla 21 puana yükselen Yavuz Selimspor, şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet elde etmiş oldu. Ligde yükselişini sürdüren Yavuz Selimspor, şampiyonluk adına bir önemli adım daha atarken Mollafenari cephesinde ise alınan yenilginin üzüntüsü hakimdi. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Maşukiye'nin gençlerine yeni salon
Kartepe'ye yeni kazandırılan Maşukiye Spor Salonu, gençlerin hem spor yapmalarına hem de sosyalleşmelerine...

Haberi Oku