banner1006
Yol ve Trafik sorununu çözmeyen Belediye Başkanlarının vicdanı rahat mı?Saygı, sevgi, sabır, karşılıklı anlayış ve bir birimizin hakkına riayet duygusunu giderek kaybediyoruz. Gergin, sinirli ve saldırgan toplum haline geldik. Ekmek alınır gibi silah ruhsatı veriliyor. Bu kötü duruma bir dur deyip, karşılıklı sevgi ve saygıyı ön plana almalı, bir birimizin hakkına riayet etmeliyiz. Yıllardan beri www.gebzegazetesi.com  olarak Gebze’nin trafik sorununa dikkat çekerek, sorunun çözümlenmesi için belediye başkanlarını göreve çağırmıştık. geçmiş dönem belediye başkanları trafik sorununu çözmek yerine cadde ve sokak kaldırımlarımı milyarlarca lira değerinde çelik kazıklarla doldurup, Kazıklı yollar meydana getirdi. Çelik kazıklar için harcanan paralarla Gebze’nin trafik ve otopark sorunu kısmen çözümlenebilir. Belki de Pazar günü yol kavgası yüzünden yaşanan korkunç cinayet işlenmezdi. Başta son on yıldır görev yapan Adnan Köşker olmak üzere, diğer görev yapan belediye başkanlarının vicdanları rahat mı? Geçmiş dönemin belediye başkanlarını vicdan muhasebesine davet ediyor, yeni başkanlardan trafik sorununa acil çözüm bulmalarını bekliyoruz. www.gebzegazetesi.com da yol kavgası yüzünden meydana gelen cinayetle ilgili haberi sizlerle paylaşıyor, Korkunç cinayeti nefretle kınıyor, cinayete kurban giden kardeşimize Allah cc rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyorum.

YOL KAVGASI YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLEN GENÇ DEFNEDİLDİ

Gebze’de yol vermeme kavgası sırasında hayatını kaybeden Kadir Okur (22) son yolculuğuna uğurlandı. 20 Ekim’de dünya evine girmeye hazırlanan Okur’un ölümü başta ailesi ve yakınları olmak üzere herkesi yasa boğdu. 26 Mayıs Pazar günü (dün) akşam saatlerinde Gebze Sultan Orhan Mahallesi, Menzilhane caddesi üzerinde yol vermeme kavgası sonucu silahla vurularak öldürülen Kadir Okur için ilk olarak Kirazpınar’da bulunan evinin önünde helallik alındı. Helallik alındıktan sonra, 22 yaşındaki Kadir Okur’un cenazesi Beylikbağı’nda bulunan Sarı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pelitli mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, GİRİB Başkanı Kemal Tokmak’ın yanı sıra mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Genç yaşta hayatını kaybeden Kadir Okur’un vefat haberi Gebze bölgesinde büyük üzüntüye neden oldu. Talihsiz olayda hayatını kaybeden Okur’un askerden yeni geldiği ve nişan yaptığı öğrenildi. Okur’un 20 Ekim 2019 tarihi için düğün salonu kiraladığı ve evlenmek için hazırladık yaptığı da edinilen bilgiler arasında yer aldı. Cenazede Okur’un ailesi, nişanlısı ayakta durmakta zorluk çekti. Gebzegazetesi.com  olarak, talihsiz bir olay sonrası hayatını kaybeden Kadir Okur’a Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934